Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Pelíšky pro psy

1 2
1 2

Pelíšky pro psy

Výběr správného pelíšku je pro pohodlí vašeho psa velmi důležitý. Váš psík by měl mít místo, kde může v klidu odpočívat, zdřímnout si, ale také kde může pozorovat domácí život. Jak vybrat ideální pelíšek pro psa?

Jaký je dobrý pelíšek pro psy?

Psí pelíšekje psím azylem, místem, kde se zvíře může schovat před světem, ale kde také může dohlížet na členy své rodiny. Vybrat správný pelíšek pro psa není snadné, protože na výběr je obrovské množství výrobků: od speciálních podložek, matrací a dek až po boudy, nory a pelíšky pro psy. Při rozhodování o výběru konkrétního pelíšku pro psa je třeba vzít v úvahu některé faktory, jako např. cílovou velikost psa, jeho preference a povahu (někteří psi dávají přednost odlehlému místu, jiní jsou rádi středem svého života), věk psa (štěňatům je třeba pořídit odolnější, ale ne příliš drahý pelíšek, protože z něj jednou vyrostou a hrozí velké riziko, že ho rozbijí; zatímco starším zvířatům je třeba pořídit pohodlný a pohodlný pes) a umístění místa odpočinku (jiný leh byl zvolen pro psa žijícího venku, jiný by byl vhodnější pro zvíře žijící převážně uvnitř). .

Kromě toho bychom měli zvážit typ materiálu, ze kterého je psí pelíšek vyroben. Je také dobré zvolit takový typ pelíšku, který lze snadno čistit, prát apod.Jak vybrat dobrý pelíšek pro psa?.

Které lázně pro psabudou tedy nejlepší? .

Níže uvádíme několik modelů postelí, které stojí za pozornost. .

Pokud chceme koupit pelíšek pro velkého psakterý je ideální pro venkovní použití, dobrou nabídkou je elegantní béžový pelíšek OUTDOOR CEZAR o rozměrech 110x90 cm značky Lauren Design. Tento typ pelíšku je ideální na terasu, balkon nebo zahradu, protože je vyroben z materiálu s nízkou nasákavostí a vysokou odolností vůči nečistotám, blátu a dešti. Potah je snímatelný, takže jej lze snadno vyčistit a vyprat v pračce..

Lepším řešením do interiéru je pelíšek s pontonem, jako je například pelíšek Premium Rico 100x80 cm, prošívaný v šedé barvě. Společnost Lauren Design zajistila, že tento pelíšek pro psyje měkký, pohodlný a vyrobený z nelepivé tkaniny. Tkanina je navíc certifikována jako bezpečná podle normy OEKO TEX STANDARD 1000, povlak na polštář je odnímatelný a boky a střed postele lze rozebrat, což usnadňuje udržování čistoty postele.

Pelíšek pro psy

Vnitřní pelíšek pro psy - bouda je dobrou volbou pro menší plemena psů a pro zvířata, která jsou bázlivější, ráda se schovávají před světem a cení si prostoru výhradně pro sebe. .

Bouda Premium Bella 40x40 cm je ideální noha pro malého psa. Materiály použité k výrobě boudy jsou příjemné na dotek a odolné proti poškození a znečištění. Stabilitu výrobku zajišťuje protiskluzová základna. Kromě toho zaujme zajímavým a elegantním designem. Kromě toho se bouda dodává s měkkým polštářem pro psykterý lze stejně jako ostatní podestýlku prát v pračce..

Idalší psí pelíšek - domečekje pelíšek Trixie - domeček Timur o rozměrech 35x26x41 cm v béžové a hnědé barvě. Kombinace příjemného semiše, plyše a polyesterového rouna zajišťuje velké pohodlí pro menší a střední plemena psů. Tento pelíšek - bouda pro malého psaje vybaven oboustranným polštářem, díky kterému se náš mazlíček bude cítit ještě pohodlněji.

Pelíšek pro psa - norka nebo košík pro psa?

Pelíšekpro menší domácí zvířata, která se při spánku ráda zahrabávají pod "deku" a přikrývají se až po špičku tlamy, je norka pro domácí zvířata. NEL tropic 80x60 cm norka je moderní pelíšek pro psy, ve kterém najdou své místo i malá plemena. Kromě měkkých a příjemných látek, jako je samet, minky a ekokůže, je nesporným plusem tohoto lehátka atraktivní, inovativní "vzhled", který ozdobí každý interiér. Váš mazlíček může snadno sklouznout na horní vrstvu pelíšku, přikrýt se jí a bezstarostně podřimovat. .

Těm, kteří ocení přirozenost, doporučujeme proutěný pelíšek pro psy. Proutěný pelíšek pro psymá široký, zaoblený okraj a uvnitř měkké polstrování a polštář. .

Těm, kteří oceňují praktičnost a odolnost, doporučujeme plastový pelíšek. Tento typ postele je k dispozici u společnosti Trixie. Vnitřní rozměry šedého dílu jsou 45x32 cm a vnější rozměry 56x41 cm. Díky materiálu, ze kterého je tato pohovka vyrobena, je velmi snadné ji udržovat v čistotě. .

Jakou matraci pro svého psa?

Pokud se rozhodnete pro plastový, proutěný nebo jiný plastový pelíšek, který není vybaven žádným polstrováním, měli byste se také poohlédnout po vhodném vybavení, které může váš mazlíček použít k vytvoření pelíšku. Může to být speciální podložka, deka nebo matrace pro psa. .

Taková matrace může sloužit i jako venkovní velký pelíšek pro psy. Příkladem je matrace Lauren Design OUTDOOR DEMI o rozměrech 100x80x5 cm. Na takovém pelíšku se váš mazlíček může pohodlně natáhnout v jakékoli poloze. Je to vynikající nabídka pro starší psy, ale také pro větší plemena a pro zvířata, která ocení kontakt s přírodou a neomezený prostor. Materiál použitý na výrobu pelíšku pro psyje odolný vůči vodě, nečistotám a poškození.

Hnědá prošívaná matrace PREMIUM DEMI je pelíšek pro psy: velký, pohodlný, určený do interiéru. Jeho rozměry jsou 85x70x5 cm. Na tomto pelíšku se bude cítit pohodlně každý pes, protože žádný podhlavník, polštář ani postranice neomezují jeho pohyb. Tento typ pelíšku ocení i starší psi a velká plemena. Tkanina matrace je snadno omyvatelná, navíc je vysoce odolná proti oděru. .

Přejeme vám dobrou volbu a vašemu mazlíčkovi pohodlí. .