Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Repelenty pro psy

Max a jeho společník Mrau velmi rádi poznávají nová místa. Jsou to houževnatí průzkumníci, kteří velmi rádi objevují nová zákoutí domu. Od útlého věku rádi vyhledávali nová místa, kde si mohli hrát a bezstarostně trávit čas. Jejich dychtivost po objevování se však ne vždy setkala s uspokojením jejich majitele. Někdy při hře rozbili křeslo nebo jiný kus nábytku. Max vzpomíná, že jeho majitel začal používat různé spreje, kvůli kterým se k určitým místům nechtěl ani přiblížit. Tímto řešením se ukázaly být psí repelenty, díky nimž problém s poškozením drahých předmětů navždy zmizel. Nyní, když je Max velký pes, ví, že používání psího repelentu ho v mnoha případech chrání a nutí ho vyhýbat se místům, kde by mohl nechtěně způsobit nechtěnou škodu. Proto doporučuje všem majitelům domácích mazlíčků, aby tyto výrobky používali ve svých bytech nebo domech, protože jejich používáním zajistí bezpečnost svých mazlíčků a zároveň ochrání drahý nábytek a další cennosti před poškozením.

Typy repelentů pro psy

Repelenty pro psy jsou nezbytnou součástí vybavení pro každého, kdo chce svého mazlíčka ochránit před zraněním na nebezpečném místě v domě nebo se bojí, že jeho milovaný pes či kočka při bezstarostné hře poškodí drahý kus nábytku nebo jiný důležitý předmět. Na trhu jsou různé typy repelentů pro psy a Max zmiňuje repelenty ve spreji. Lze je použít v interiéru i exteriéru - jsou ideální pro zahrady nebo schodiště. Důležité je, že složení těchto přípravků je zcela bezpečné - jak pro majitele, tak pro domácího mazlíčka. Zápach spreje je vnímatelný pouze pro člověka a obvykle má lehkou citrusovou vůni. Další formou repelentů jsou granule. Tento výrobek se používá ve venkovním prostředí a nejčastěji se používá na zahradách, když chcete pečovat o rostliny tím, že je chráníte před poškozením a před zvířaty, která si značkují prostor. Jednou z jejich výhod je, že zmizí zápach, který je pro psy a kočky nepříjemný a dlouhodobě je odrazuje od návštěvy místa.

Kdy používat repelenty proti psům?

Repelenty jsou přípravky, které mohou majitelům psů a koček výrazně usnadnit život. Max vzpomíná, jak je jeho majitel nadšeně doporučoval svým sousedům. Ujistil je, že mají mnohostranné využití a jsou užitečné na různých místech a v různých situacích. V jakých situacích? Kdy se vyplatí používat repelenty? Max už je tu s odpovědí! Tyto výrobky se používají hlavně v situacích, kdy chcete zajistit bezpečnost svých domácích mazlíčků tím, že je odradíte od návštěvy míst, kde by si mohli ublížit. Psí repelenty také poskytují ochranu drahému nábytku, který by zvířata mohla zničit při hře nebo tím, že by si jej označkovala. Max doporučuje tento produkt také milovníkům rostlin, kteří chtějí chránit své květiny na zahradě před poškozením. Repelenty se používají i v okolí pískoviště - rodiče tak mají jistotu, že jejich dítě nenajde v písku nepříjemné překvapení.