Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Kočky

Když Mrau nespí, tvrdě pracuje pro své kočičí přátele. Prohledává regály a hledá ty nejlepší potraviny, které uspokojí všechny jemné chuťové buňky, nejzajímavější hračky a nejrůznější doplňky a výrobky pro péči o dítě. Nabídka produktů pro kočky Mrau vyvede z doupěte nejednu línou kočku.

Žije vaše kočka, aby jedla? Vyberte si chutné jídlo!.

Některá zvířata se živí jídlem, ale kočky ne. Jídlo pro ně není jen uspokojováním potřeb, ale i největším potěšením v životě (kromě spánku). Nezapomeňte, že vaše kočka se nespokojí jen tak s něčím, a už vůbec ne s tím, když bude jíst každý den to samé. Podívejte se na záložku "krmivo" a zjistěte, jaké produkty pro vaši kočku připravili naši specialisté. Vybírat můžete z mokrých krmiv, suchých krmiv, specializovaných krmiv, krmiv pro kočky s rodokmenem, pro malé kočky a pamlsků, které lze bez problémů jíst mezi jídly. Společnost Mrau dbá na pestrou nabídku, takže krmivo pro kočky není jen kuřecí. Váš mazlíček ochutná také tuňáka, lososa, hovězí, krůtí, králičí, mušle a lahodnou zeleninu. Výběr produktů Mrau pro kočky byl připraven s přidanými vitamíny a dalšími živinami, aby byly vždy v dobré kondici! Mrau tlapkám doporučuje výrobky, které jsou součástí sortimentu jejího obchodu.

Výrobky pro péči o kočky.

Myslím, že každá kočka je ráda nakrmená, vyspalá a čistá. Proto společnost Mrau, specialista na pokročilou péči o kočky, doporučuje vybrané produkty pro různé účely. Mrau zná potřeby svých přátel a ví, že nejlepším dárkem je kartáč, který nejenže potěší srst, ale také příjemně podrbe na zádech. Podívejte se na kartu, kde najdete produkty pro péči o kočku, a uvidíte, jak má vypadat péče špičkové kvality. Mrau nabízí mimo jiné spreje proti podráždění a vysušení pokožky, kartáče na vlasy, šampony, kleštičky na drápky a mnoho dalšího! Nezapomeňte, že péče o srst je také ochrana proti blechám a klíšťatům!

Líný život s přestávkou na zábavu

Hra je pro kočku velmi důležitou součástí života. Domácí kočky mají lovecký instinkt, takže spousta hraček závisí na reflexech a postřehu. Společnost Mrau věří, že dokonalou kombinací je hra a jídlo, a proto nabízí vašemu kamarádovi rohlík s pamlskem. Mezi produkty na hraní pro kočky patří také rybářské pruty a barevné míčky, které nikdy neomrzí. Základním prvkem, který nesmí chybět v domácnosti žádného majitele kočky, je škrabadlo. Mrau osobně otestoval mnoho modelů a vybral ten nejlepší. Protože se kočky nerady nudí, můžete jim nabídnout vzdělávací hračky pro kočky. Zvířata zaměstnají na dlouhou dobu a vyplatí se jim pohoda a pocit naplnění.

Čistota a pohodlí - nejlepší produkty pro kočky

Ranní toaleta je také jedním z rituálů každého vrnícího domácího mazlíčka. Produkty pro kočky nejsou jen stelivo. Podestýlka musí být samozřejmě voňavá a kvalitní, ale stejně tak důležitá je i podestýlka, která by měla být pohodlná. Pod něj můžete umístit rohožku, která zabrání roznášení steliva po celém bytě. Pokud se stane, že vaše přirozeně čistotná kočka zaneřádí a vynechá záchůdek, máme pro vás ty správné produkty. Podívejte se na jednotlivé záložky a zjistěte, jaké další produkty pro kočky Mrau nabízí. Kočky, stejně jako čistotné primáty, se potřebují obklopit vhodně připraveným prostředím - nezapomínejte na pravidelné obnovování stelivové misky. Mrau ví, že tato činnost je sice sama o sobě nepříjemná, ale později se vyplatí a přináší mimořádně dobrý pocit.

Jedinečné produkty

Mrau ví, jak důležité je být sám sebou za všech okolností! Abyste to své kočce umožnili, doporučuje nakupovat v zóně životního stylu. Najdete zde prvotřídní biopotraviny, občerstvení upečené místními kuchaři, personalizované doplňky vyrobené pro domácí mazlíčky, kteří chtějí zdůraznit svou jedinečnost. Zóna životního stylu nabízí bezpečnou kosmetiku, hračky a předměty z ekologických zdrojů, které zdobí kočku, jejího majitele a jejich společný domov.

Nakupování ve prospěch kočky a majitele.

Víme, že úspěšné nakupování není jen o dokonale vybraném sortimentu. O vaše pohodlí se stará také zákaznický servis, který je vám každý den k dispozici, kdykoli se potřebujete poradit s odborníky. Víme také, že za svou aktivitu v obchodě jste rádi odměněni - proto našim zákazníkům přizpůsobujeme naše propagační nabídky. Proto se neváhejte přihlásit k odběru našeho newsletteru - je to komunikační kanál, jehož prostřednictvím budete dostávat exkluzivní nabídky šité na míru. Při nakupování na maxandmrau.pl máte také možnost sbírat body ve věrnostním programu a vyměnit je za slevy na další nákupy nebo atraktivní dárky z katalogu.

Z jakých produktů můžeme vybírat:
Kočičí krmivo Péče o kočky a kočičí hygiena
Kočičí přepravky a stelivo Hračky pro kočky
Postele a pelíšky pro kočky Příslušenství pro kočky
Péče o zdraví koček Obojek a vodítko pro kočky