Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Přípravky proti blechám a klíšťatům pro psy

Jednou si Max přinesl z výletu do lesa opravdu velký klacek, který je dodnes jeho nejoblíbenějším lesním nálezem. Bohužel si ze stejné procházky přinesl také klíšťata a blechy. Naštěstí díky předchozí aplikaci vhodných přípravků nabízených v této kategorii byl Max pod neviditelnou a pro parazity neproniknutelnou ochrannou vrstvou. Specializované přípravky, které jsme s Maxem vybrali, jsou osvědčené přípravky, které vašeho mazlíčka ochrání také před nežádoucími a někdy nebezpečnými parazity: klíšťaty, komáry, blechami a dalšími. Tato specifika vytvářejí specifický povlak, který jim brání v pohybu, a vytváří tak pro parazity nepříznivé prostředí.

Ochrana psa proti parazitům - spreje

Aby byly četné procházky s našimi domácími mazlíčky stejně bezpečné jako příjemné, vyplatí se pořídit si přípravky na ochranu proti parazitům. Takovou ochrannou bariéru mohou vytvořit například specializované spreje dostupné v této kategorii výrobků. Jsou účinným pomocníkem při ochraně psa před blechami, klíšťaty nebo komáry. Jednoduše nastříkejte přiměřené množství přípravku na srst svého psa, abyste zajistili, že váš mazlíček bude mít procházku bez nežádoucího kontaktu s parazity.

Kapky proti blechám a klíšťatům pro psy

Max, stejně jako všichni psi, není fanouškem blech, klíšťat ani jiných parazitů nebo hmyzu, kteří se mu snaží vplížit do srsti. Kapky proti blechám a klíšťatům pro psy po aplikaci pronikají do pokožky, rozprostírají se po její lipidové vrstvě a rychle uvolňují své vlastnosti po celém povrchu epidermis. Max provedl důkladné šetření, aby zjistil, zda tato specifika chrání celý povrch jeho cenného psího těla - všichni testem prošli, a proto je zařadil do této kategorie, aby ostatní psi mohli bez obav otestovat jejich účinky a také si užít lesní výpravy.

Emulze proti blechám a klíšťatům

Přípravky pro psy proti parazitům mohou být také ve formě emulzí. Tyto přípravky aplikujeme v malém množství na kůži psa při mytí. Již po několika minutách začne přípravek působit a náš čtyřnohý přítel bude pokryt. Max říká, že je to dobrá volba pro všechny čističe - při koupání si možná ani nevšimnete, že nějaký specifický přípravek proti blechám začíná působit, ale už při procházkách je rozdíl pro psy (a parazity) rozhodně znatelný.

Obojky proti blechám a klíšťatům pro psy

Obojky proti blechám pro psy poskytují dlouhodobou ochranu. Max vybral několik modelů, aby si jeho menší i větší přátelé mohli snadno vybrat velikost, která jim vyhovuje. Obojky chrání před blechami a klíšťaty až několik měsíců. Pokud je váš domácí mazlíček obzvláště neukázněný a neochotný aplikovat specifika, obojky budou vynikající volbou z této kategorie.