Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Hračky pro kočky

 Zábava

Hračky pro kočky

Kočičky si rády hrají, zejména když slouží k jejich výcviku a výchově. Mrau si užil spoustu zábavy při výběru hraček pro kočky, které budou k dispozici v naší nabídce. Měl mnoho oblíbenců a někdy pro něj bylo těžké rozhodnout se, co zrovna hrát. Proto jsou hračky pro kočky jednou z nejširších kategorií v našem obchodě. Vždyť každé kotě má svůj individuální vkus a my bychom rádi potěšili všechny!

Míčky pro kočky

Míče mají něco do sebe, díky čemu je milují lidé, psi a jsou ideální i jako hračky pro kočky. Mrau si s nimi také rád hraje. Fialoví domácí mazlíčci však mají v tomto ohledu trochu jiné preference než psi a lidé. Míč se k aportování používá méně často. Častěji se s ním zachází kočičími drápy, honí se, strká - vlastně se s ním dá dělat cokoli, co kočičí fantazie dovolí. Proto by se míčky jako hračky pro kočky měly podobat spíše klasickým klubíčkům vlny. Měly by být jemné, měkké a univerzální. Tohle si Mrau vybral pro náš obchod. Můžete si je také koupit v barevných sadách.

Funkční hračky pro kočky, tj. škrabadla

Każdy opiekun kota wie, jak bardzo niezaspokojenie wszystkich jego potrzeb może odbić się na kondycji znajdujących się w mieszkaniu mebli. Mrau, podobnie jak każdy kociak, musi ostrzyc swoje pazury, dlatego pamiętał, jak bardzo ważne są drapaki – zabawki dla kota spełniające tę potrzebę, ale również umożliwiające rekreację. Drapak może mieć formę prostej maty opartej o ścianę lub kształt wysokiego słupka. Każdy kot, który dowie się, że ten przedmiot jest przeznaczony właśnie dla niego, znajdzie jego optymalne zastosowanie. Kocie psoty i figle mogą znaleźć swój upust tam, gdzie nie będzie to szkodliwe dla otoczenia. Hračky pro kočky mogą być więc funkcjonalne również z ludzkiego punktu widzenia. Drapaki zgodnie z sugestią Mrau są w naszym sklepie dostępne także w zestawach zawierających dodatkowo inne zabawki dla kota w bardzo korzystnej cenie.

Kocie wędki

Mrau dobře ví, že ne všechny rybářské pruty jsou určeny k lovu ryb, což by mimochodem určitě rád dělal, kdyby taková možnost existovala. Některé z nich jsou pro kočku velmi užitečné hračky. Každé kotě podle své povahy cítí potřebu lovit, ale domácím kočkám to obvykle není dáno. Rybářské pruty uspokojují tuto instinktivní a genetickou potřebu. Díky nim mohou mourovatí kamarádi dělat přesně to samé, co by dělali, kdyby byli na lovu. Mrau vybral podle svého názoru nejlepší rybářské pruty. Tyto hračky pro kočky jsou mimo jiné vybaveny dlouhými tyčemi, vyměnitelným peřím a mohou dokonce napodobovat pohyb křídel. Tímto způsobem dokonale stimulují kotě jak po fyzické, tak po psychické stránce. Mrau souhlasí s tvrzením, že trénink dělá mistra.

Vzdělávací hračky pro kočky

Stejně jako lidé i kočky milují stolní hry. Na podobném principu fungují i některé hračky pro kočky, které stimulují taktické smysly a obratnost. Odměnou za tyto hry jsou však jejich oblíbené pamlsky. Ke hře stačí jednoduchý váleček s otvory, ze kterých se jídlo vysypává, ale v našem obchodě najdete mimo jiné také podložky, které od koček vyžadují ještě větší úsilí. Jakou hračku vaše kočka potřebuje?
.