Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Obojky pro psy

Obojky pro psy jsou doplňky, které je třeba zakoupit jako první při kompletaci výbavy pro vašeho domácího mazlíčka. Max ví, že kromě pohodlí musí plnit i řadu dalších úkolů a jejich výběr je nesmírně důležitý. Proto vytvořil kategorii, která obsahuje produkty nejvyšší kvality. Náš odborník Max si uvědomuje, že i ostatní psi chtějí vypadat stejně dobře jako on a na krku mají ty nejatraktivnější a nejfunkčnější obojky. Barevné, kožené nebo snad adaptivní? Ať už jsou vaši domácí mazlíčci jacíkoli, s Maxovou pomocí najdete obojky pro psy, které je stoprocentně uspokojí!

Jak vybrat obojek pro psa?

Psí náhrdelníky jsou nezbytnou součástí výbavy štěněte. Jak tedy vybrat obojek pro svého psa? Především by měl být přizpůsoben jeho velikosti. Pokud je pes velký a silný, nesmí být jeho obojek jemný. Stejně tak u malých domácích zvířat, která příliš široký a těžký obojek může přetěžovat. Max věnuje pozornost také šířce řemínku. Optimálně by měl zabírat šířku dvou krčních obratlů psa, tj. 2 až 5 cm.
Předpokládá se, že obojky pro psy by neměly být ani příliš volné, ani příliš těsné. Nejjednodušší technikou kontroly velikosti je metoda dvou prstů. Přiložte dva prsty k sobě mezi krk psa a obojek. Měly by těsně přiléhat k límci, ale přesto by měly držet.

Kožené obojky pro psy

Max uważa, że skórzane obroże dla psa są jednymi z najlepszych. Zapewniają jemu i jego kolegom ogromną wygodę i są przyjemne w dotyku dzięki naturalnemu pochodzeniu. Nasz ekspert wie, że szczekający pupile lubią prezentować się dobrze i wyglądać schludnie. Kožené obojky pro psy są wyjątkowo eleganckie i z pewnością zapewniają estetyczny wygląd. Niestety wymagają dużo staranniejszej pielęgnacji od swoich syntentycznych zamienników i nie można prać ich w pralce. Właściciel musi się przygotować na to, że skórzane obroże dla psa będzie musiał wymieniać znacznie częściej. Max cieszy się, że jego obroża będzie często zmieniana i będzie mógł testować nowe modele.

Barevné obojky pro psy

Podle Maxe, který se opravdu rád obléká, chtějí všichni psi vypadat dobře a nosí jen atraktivní a barevné obojky. Proto v této kategorii nabízí širokou škálu barevných provedení. Bez ohledu na zbarvení vašeho domácího mazlíčka si snadno vyberete obojek, který mu bude esteticky slušet.

Uklidňující obojky pro psy

Max nebo jeho přátelé jsou často vystaveni stresovým situacím, jako je stěhování nebo hlučné večírky. V takové chvíli budou perfektně fungovat uklidňující obojky pro psy. Jedná se o vícesložkové přípravky, které uvolňováním uklidňujících vůní pomáhají přizpůsobit se novým podmínkám a také napomáhají výcviku. Fungují bez ohledu na plemeno, věk nebo individuální povahu psa. Max říká, že se při používání uklidňujícího obojku cítí velmi uvolněně a klidně.