Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FERA Sky Ponton pelíšek pro psy M 88 x 62 cm

Značka: FERA
69025
599 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 150 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Moderní pelíšek pro psy!

Pelíšek pro psy s polštářem ve spodní části je tzv. ponton, který se dokonale přizpůsobí ležícímu psovi. Sky je vyrobeno z měkkého, ale pevného a na dotek příjemného materiálu, který je pro vašeho psa zcela bezpečný. Polstrování pelíšku se nedeformuje a poskytuje maximální pohodlí a umožňuje svalům a páteři vašeho psa regeneraci a odpočinek. Spodní strana pelíšku je potažena materiálem, který zajišťuje lepší přilnavost ke koberci nebo jiným látkovým povrchům. Materiál spodní strany je pevná netkaná čalounická textilie, která je odolná proti oděru.

Jedinečnou výhodou pelíšku je zabudovaný zip, díky kterému lze horní vrstvu snadno a rychle vyjmout a vyčistit. Díky tomu je ponton velmi hygienický, potah lze prát na 30?C. Okraje pontonu jsou mírně zvýšené a vyztužené, takže poskytují pevnou oporu odpočívajícímu zvířeti a pelíšek je 100% ergonomický.

Ponton se velmi snadno používá.

Pelíšek se bude líbit zejména psům velkých plemen, stejně jako všem štěňatům a seniorům. A to vše díky snadnému přístupu k pontonu a díky jeho pohodlí!

Pelech pro psy lze použít také jako pelíšek pro domácí mazlíčky.

Pelíšek lze použít také jako výplň klece pro psa. Pelíšek se nedoporučuje čistit v čistírně, sušit v bubnové sušičce ani žehlit.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Barva:
Šedý
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
FERA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.