Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FERA šedý oválný pelíšek pro psy s polštářem velikosti S

Značka: FERA
65298
306 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 77 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
S myšlenkou na vašeho psa

S pelíškem pro psa zajistíte svému psovi pohodlné a stylové místo na spaní. Pelíšek pro psy je vyroben z pevného a odolného materiálu a má výrazný a estetický design, který se hodí do každého interiéru. Pružná houbová výplň pelíšku zajistí vašemu mazlíčkovi pohodlný spánek a regeneraci. Pelíšek má nízký a široký vstup, který usnadňuje vstup starším psům, nemocným psům a štěňatům či koťatům. Polštář je navíc odnímatelný, což usnadňuje udržování pelíšku v hygienickém stavu. Spodní strana má potahový materiál, který je odolný proti oděru a zajišťuje stabilitu na povrchu. Oválný pelíšek pro psy s polštářem o rozměrech 61 × 51 × 16 cm je polský výrobek, který lze prát v pračce při 40 stupních Celsia. Chemické čištění, sušení v bubnové sušičce a žehlení se nedoporučuje.

53 x 44 x 16 cm

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Barva:
Šedý
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
FERA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.