Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Specializované krmivo pro ryby

Specializované krmivo pro ryby

Max a Mrau dobře vědí, že každý druh akvarijních ryb má své vlastní výživové preference. Exotičtí vodní obratlovci, jako jsou gupky, tetry neonové a závojnatky, se od svých evropských protějšků liší a mají jiné nároky. Se specializovaným krmivem pro ryby jim můžete poskytnout správné množství vitamínů a minerálů a splnit jejich nutriční požadavky.

Exotické druhy ryb

Na trhu je k dispozici mnoho potravin pro ryby. V nabídkách různých obchodů najdeme univerzální i specializovaná krmiva. První z nich jsou vhodné pro všechny běžné akvarijní ryby, zatímco specializovaná krmiva poskytují vhodnou, pestrou a plnohodnotnou potravu určenou pro náročné druhy. Krmivo Golden Fish Food obsahuje přidaný astaxanthin a velké množství karotenoidů, které dodávají jejich zbarvení lesk a zářivost. Krmivo pro kapry, okrasné kapry a velevruby obsahuje velké množství přírodní vlákniny, která pochází ze směsi trav a vojtěšky. Díky těmto složkám se tento typ krmiva stará o dlouhý trávicí trakt našich vodních obratlovců. Nejlepší krmiva jsou obohacena L-karnitinem. Tato látka podporuje metabolismus tuků. Tato vlastnost rybám zlepšuje náladu a dodává jim energii. Kromě toho specializovaná krmiva pro ryby obsahují také pšeničné klíčky, které jsou bohaté na nenasycené mastné kyseliny a přiměřenou dávku stopových prvků a vitaminů. Mrau dodává, že správná dieta zlatých rybek nebo mnoha exotických druhů je chrání před nemocemi. Obchod Max & Mrau nabízí také specializované krmivo pro býložravé ryby. Podporuje jejich správný vývoj a zlepšuje fungování imunitního systému. Přídavek velké dávky vitaminu C zvyšuje odolnost našich vodních obratlovců vůči různým onemocněním. Tato akvarijní krmiva obsahují přírodní složky, které jim dodají správnou dávku makro- a mikroprvků.

Potraviny a čistá voda

Max a Mrau na základě své analýzy vybrali nejlepší víceúčelové potraviny pro ryby. Ty plní nejen výživnou funkci pro naše vodní obratlovce, ale jsou také velmi vhodné k použití a zaručují snížení znečištění akvária. Bezkonkurenční je krmivo, které obsahuje inovativní recepturu Clean&Clear Water pro křišťálově čistou vodu. Na trhu je stále více specializovaných krmiv pro ryby. V naší nabídce najdete nejkvalitnější krmivo určené pro různé exotické druhy. Tyto druhy potravin lze díky nízkému obsahu vlhkosti skladovat po dlouhou dobu. Vyhrazené odrůdy mohou být v různých formách, mezi něž patří tablety, vločky, chipsy a pelety. Max a Mrau se domnívají, že nejklasičtější a jednou z nejlepších možností jsou vločky. Tento názor sdílíme a v naší nabídce najdete specializovaná krmiva pro akvarijní ryby špičkové kvality.