Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Krmivo pro psy

Krmivo pro vašeho psa

Správné krmivo pro psy není nikdy snadné vybrat. Každé zvíře má svůj vlastní vkus. Stává se také, že výběr konkrétního krmiva je omezen odbornou dietou předepsanou veterinářem. Kromě toho platí pro štěňata zcela jiné výživové požadavky, zatímco pro dospělé psy jiné. Max nám jako zkušený gurmán pomohl vybrat ty nejlepší potraviny od renomovaných výrobců. Kromě toho máme dlouholeté zkušenosti v oblasti psích pamlsků, což znamená, že v této kategorii najdete pouze vyzkoušené a testované produkty pro různé účely.

Krmivo pro psy s těmi nejlahodnějšími příchutěmi

Podle Maxe, stejně jako u většiny domácích mazlíčků, by mělo být krmivo především vytříbeným chuťovým zážitkem pro psí chuťové buňky. Šťavnaté hovězí? Lahodná drůbež doplněná zdravou zeleninou? Nebo snad křehké jehněčí? Max & amp; Mrau nemá nouzi o skvěle chutnající varianty suchého i mokrého krmiva pro psy! Co si váš mazlíček vybere z nabídky známých a osvědčených výrobců?

Krmivo pro psy se speciální dietou

Důležitou funkcí krmiva pro psy je také zajištění zdraví vašeho čtyřnohého přítele. Někdy váš pes potřebuje specializovanou pomoc v podobě diety doporučené veterinářem. Správné krmivo pro psy najdete samozřejmě v obchodě Max & Mrau. Výrobky Royal Canin a dalších renomovaných výrobců budou perfektní odpovědí na problémy se žaludkem, srstí nebo oslabeným organismem psa po sterilizaci.

Diferencovaný výběr podle věku a plemene

Pokud je váš pes šlechtického, tedy čistokrevného původu, najdete v řadě Max & Mrau krmivo určené pro jeho potřeby. Krmivo pro čistokrevné psy obsahuje přesně takové množství cenných složek, které jsou nezbytné pro správné fungování organismu. Než jsme sestavili naši nabídku, pozval Max přátele různých plemen psů, aby ji otestovali. Do samostatné kategorie jsme zařadili také krmivo pro štěňata, které svým složením dokonale vyhovuje potřebám rostoucích tlapek a zubů.

Svačinky pro vašeho domácího mazlíčka!

Krmivo pro psy není jen každodenní jídlo. Váš čtyřnohý přítel si také zaslouží speciální rarity, o které v Max & Mrau není nouze. Všechny jsou ideální pro použití jako odměny. Váš pejsek udělá za skvělé pamlsky hodně, takže výcvik a učení půjdou hladčeji. Kromě toho nic nebrání tomu, aby váš mazlíček dostával pamlsky zcela bez příležitosti. Někdy je těžké říct ne pronikavému pohledu a slinám stékajícím po ústech. Jaké krmivo pro psy u nás najdete?