Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Hračky pro psy

Hračky

Hračky pro psy

Společnost Max věnovala mnoho času pečlivému výběru produktů této kategorie. Po otestování tisíců položek jsme si jisti, že náš čtyřnohý specialista vybral ty nejlepší hračky pro psy, které vašemu mazlíčkovi přinesou radost a mnoho výhod. Zábavné, vzdělávací, maskoti a žvýkačky - Max přesně ví, jaké funkce by měly plnit správné a bezpečné psí hračky. Ať si na nich pochutná i váš čtyřnohý přítel!

Míčky - univerzální hračka pro psy

Míčky jsou hračky pro psy, které milují téměř všechna domácí zvířata. Někdy jsou nejjednodušší řešení tou nejúžasnější zábavou, což platí i pro lidi, kteří dávají přednost fotbalovým, volejbalovým nebo basketbalovým míčům. Psi si s nimi hrají mnoha způsoby. Max miluje aportování, ale dokáže si s míčkem hrát i sám. V tomto případě jsou ideální vinylové míčky - hračky pro psy, které stimulují vašeho mazlíčka prostřednictvím zvuku. Pískání ho povzbuzuje k ještě intenzivnější hře, která může trvat, dokud se neunaví. Kuličky jsou vybaveny speciálními hrbolky a mají příznivý vliv na zuby, zejména na dásně psů. Odolné gumové hračky byly naopak navrženy s ohledem na ty nejdivočejší domácí mazlíčky, pro které by měly být psí hračky téměř obrněné.

Hračky pro dospělé psy a štěňata

Plyšové hračky pro psy zase poskytují zábavu pro všechny věkové kategorie. Stejně jako lidé nikdy nevyrostou z lega nebo autíček na dálkové ovládání, ani čtyřnožci z nich nikdy nevyrostou. Některé plyšové hračky, stejně jako ty pro lidi, jsou spíše určeny k mazlení během klidného spánku. Jiné jsou typické psí hračky, které jsou skvělé zejména pro vývoj štěňat. Takový plyšák by měl mít mnoho končetin, nepravidelných prvků a výstupků, které mohou psa tahat za vyrůstající zuby.

Hračky na kousání pro zabití času a udržení zdravých zubů

Bez ohledu na materiál, z něhož jsou vyrobeny, mají všechny žvýkačky podobnou funkci. Jako psí hračky psy zabaví a zaměstnají, když se jim člověk nemůže věnovat. Na druhou stranu je hra s kousátky velmi důležitá pro zdraví zubů a dásní vašeho psa, které se kousáním posilují. Kousátka mohou být vyrobena z gumy, vinylu, silného provázku a mnoha dalších materiálů - v naší nabídce jsou výhradně bezpečná pro každého psa. Provázky jsou hračky pro psy, které mohou ovlivnit tlamu ještě jiným způsobem. Některé jsou napuštěné mentolem, který pomáhá osvěžit dech vašeho psa. To může být užitečné zejména pro domácí zvířata, která ráda spontánně projevují náklonnost svým pečovatelům prostřednictvím polibků.

Vzdělávací hračky pro psy

Vzdělávací hračky pro psy jsou zodpovědné za trénink inteligence vašeho psa. Jedná se o lidskou obdobu stolních her, kdy pes za správné vyřešení hádanky dostane jako odměnu oblíbený pamlsek. Ta je ukryta uvnitř desky a různé skrýše se dají otevřít různými způsoby, takže psí mozek musí pořádně zapracovat, aby zjistil, jak se k výhře dostat. Vzdělávací hračky pro psy také stimulují čich a k sadám jsou přiloženy návody na optimální metody výcviku. Vyberte pro svého psa tu správnou hračku: