Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Péče o kočky a hygiena

 Hygiena a péče

Péče o kočky a hygiena

Společnost Mrau si je dobře vědoma důležitosti hygieny a péče o kočky a trpělivě testovala tisíce výrobků, aby nám pomohla najít ty nejlepší pro vaše domácí mazlíčky. Díky tomu poskytneme každé kočce bez ohledu na její plemeno nebo povahu přesně to, co potřebuje, aby zůstala čistá a v pohodlí. Hygiena a péče o kočku zahrnuje výběr správné kosmetiky pro kočičí srst, její česání, péči o drápky a u některých plemen také stříhání. Zveme vás, abyste se přesvědčili o účincích Mrauovy práce!

Hygiena a péče o kočky - užitečná kosmetika

Hygiena a péče o kočku znamená především péči o její srst. Koťata patří k nejčistotnějším zvířatům, ale čas od času potřebují naši podporu i v této oblasti. Pokud jste majitelem kočky, bude se vám hodit šampon, který vám pomůže pečovat o její srst během koupání. Suchý šampon lze použít také pro hygienu a péči o kočky. Tyto produkty jsou k dispozici také v našem obchodě. Společnost Mrau pozvala k testování své kolegy s mimořádně dlouhou srstí, takže můžeme s jistotou potvrdit, že námi vybrané suché šampony odstraňují nečistoty ze srsti koček a také usnadňují její rozčesávání. Podobného účinku lze dosáhnout i použitím speciálního balzámu. Naše nabídka zahrnuje také přípravky, které urychlují regeneraci poraněné nebo podrážděné kočičí kůže.

Kartáče a hřebeny pro kočky

Hygiena a péče o kočku spočívá také v jejím česání. Právě této důležité péči vděčí náš mrau za huňatý ocas, který je vidět i ze značné vzdálenosti. Aby ostatní koťata nezáviděla, vybrali jsme s Mrauem několik osvědčených hřebenů a kartáčů, které dodají vašemu čtyřnohému kamarádovi výjimečný vzhled. V této sbírce si každý najde něco pro sebe. Různé modely kartáčů a hřebenů se liší velikostí a také tvrdostí štětin. Při péči o kočičí srst se vám bude hodit také plstěný hřeben a hřeben.

Jak se starat o kočičí drápky?

Úhledné tlapky jsou jedním z Mrauových poznávacích znamení. Náš expert patří do skupiny koček-kanapek, které si více než lovu cení odpočinku doma a hraní si s lidmi. V přirozeném prostředí kočky loví a vedou aktivní životní styl, takže se jejich drápy řádně opotřebovávají. Kočky, které tráví většinu svého života uvnitř, potřebují v tomto ohledu podporu. Hygiena a péče o kočku se týká také jejích drápků, které by měly být pravidelně zastřihávány. Společně s firmou Mrau jsme vybrali spolehlivé a bezpečné nůžky, které zajistí, že ošetřování bude pro kočku i člověka pohodlné.

Hygiena a péče o kočky zahrnuje také stříhání.

U dlouhosrstých koček je hygiena a péče o srst složitější, protože kočku musí stříhat i její ošetřovatel. Společně s firmou Mrau jsme proto vybrali nástroje, které vám proces ořezávání co nejvíce usnadní. V této podkategorii výrobků nabízíme speciální nůžky, zastřihovače a trimovače srsti v různých velikostech a variantách. Produkty usnadňující péči o kočky a jejich hygienu: