Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Pelíšky pro kočky

Každý si je vědom důležitosti relaxace a odpočinku během dne. Kočky jsou zvířata, která si po hodinách hraní a lumpáren ráda lehnou nebo si dlouze zdřímnou ve svém pelíšku. Navíc mohou spát až 15 hodin denně. Proto je obzvláště důležité poskytnout jim maximální pohodlí výběrem kvalitních výrobků od renomovaných výrobců. Pilná Mrau strávila dlouhé hodiny testováním různých pelíšků, aby mohla sdílet mimořádně rozmanitou nabídku pohodlných kočičích pelíšků s ostatními domácími mazlíčky. Jsou k dispozici v různých velikostech, barvách a přizpůsobené potřebám našich domácích mazlíčků.

Kočičí pelíšek - jaký vybrat?

Díky široké nabídce podestýlek vybraných společností Mrau jsme si jisti, že každý majitel zde najde ideální místo pro odpočinek své kočky. V závislosti na chování a temperamentu kočky nabízíme různé konstrukce pelíšků. Pro odvážné lovce a pozorovatele navrhujeme originální řešení, jako jsou kočičí lůžka na radiátory. Náš čtyřnohý přítel tak bude moci sledovat dění kolem sebe a rychle reagovat, i když bude odpočívat. Toto praktické řešení také omezí škody způsobené lezením po okenních parapetech. Pro kočky, které rády odpočívají dlouhé hodiny o samotě nebo v ústraní, jsme vyvinuli box pro kočky. Domácí zvířata se cítí obzvlášť bezpečně, když mají svůj vlastní oddělený prostor. Vysoká úroveň pohodlí jim umožňuje klidnější spánek a tím i lepší regeneraci. Kočičí doupě se stříškou je ideální volbou pro domácí mazlíčky, kteří mají rádi dlouhý a klidný odpočinek.

Při výběru správné podestýlky je nejdůležitější přizpůsobit ji potřebám našeho mazlíčka. Nabídka testovaných pelíšků Mrau je zárukou pohodlí, relaxace a dlouhého spánku i pro ty nejnáročnější domácí mazlíčky.

Kočičí pelíšek, který ozdobí váš domov!

Kromě lásky k ležení prokázal Mrau při výběru sortimentu také značný smysl pro styl. Proto se námi nabízené pelíšky pro kočky vyznačují nejen zvláštním komfortem a pohodlím, ale také zajímavým designem. Exotické tygří pruhy, které probouzejí lovecké instinkty? Návrat k veselým tečkám 60. let? Nebo snad moderní minimalismus a hladký, jednotný design? Není problém najít pelíšek pro vašeho domácího mazlíčka, který je zároveň navržen tak, aby se hodil do vaší domácí komfortní zóny. Postele nabízené společností Mrau jsou dokonalou kombinací zajímavého stylu a špičkové kvality. Naše exkluzivní pelíšky pro kočky jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů, které se starají o naše domácí mazlíčky. Díky čalounění z rouna a pohodlným oboustranným polštářům s četnými výplněmi z rouna jsou postele odolné a trvanlivé. Pelíšky pro kočky lze prát v ruce i v pračce, takže se nemusíte bát, že byste je při čištění poškodili.