Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Krmivo pro fretky

Fretky jsou velmi živá zvířata. Dokonce i Mraua překvapilo, jak energická mohou být tak malá zvířata, jak rychle běhají a kolik povyku nadělají, přestože on sám je nesmírně skotačivá kočka. Krmivo pro fretky by proto mělo fretkám dodávat správné vitamíny, živiny a minerály. Důležité jsou živočišné bílkoviny a tuky, ale také potraviny rostlinného původu. Strava fretek by měla být pestrá a kvalitní, proto se vyplatí obrátit se na spolehlivé výrobce krmiv pro hlodavce. Maxe překvapilo, že fretky jedí tak malé porce - on sám by dokázal sníst celé denní jídlo najednou a možná i nějaký dezert. Fretky však na rozdíl od Maxe dávají přednost malým porcím, které jednoduše jedí častěji, aby získaly energii. Suché krmivo pro fretky by mělo být v misce fretky neustále - aby mělo zvíře neustálý přístup k potravě, jinak by si mohlo začít vytvářet návyk hromadit krmivo, které by po nějaké době nebylo čerstvé.

Krmivo pro hlodavce a energetické požadavky fretek

Krmivo pro fretky musí být velmi bohaté na živiny a minerály, a to především kvůli velké čilosti těchto okouzlujících zvířat. Musíme svému mazlíčkovi poskytnout kvalitní krmivo, které je určeno pro hlodavce nebo je speciálně určeno pro fretky. Během dne tato zvířata spotřebují velké množství energie a musí ji neustále doplňovat, aby si udržela správný denní rytmus, kondici a především aby se jim vyhnuly nemoci a choroby.

Obsah kalorií v krmivu pro fretky

Vysoce kalorické jídlo způsobí, že zvíře sní méně - fretky si umí přizpůsobit velikost přijímané potravy. Důležité je, že mladší fretky žerou mnohem více než starší zvířata. Nejlepší krmivo pro fretky je takové, které poskytuje správnou výživovou hodnotu pro vaše zvíře. Pokud chceme mít záruku, že se o zdraví svého mazlíčka plně postaráme, mělo by pocházet od spolehlivých výrobců.

Kompletní krmivo pro fretky

Krmení fretek není v žádném případě jednoduchá záležitost - kompletní krmivo pro fretky poskytne našemu mazlíčkovi komplexní stravu. Krmivo pro fretky je bohaté na živiny, vitamíny a minerály a přírodní složky, takže vašemu mazlíčkovi nejen dodá energii potřebnou k jeho fungování, ale také chrání jeho trávicí systém. Fretky jsou náchylné k nedostatku živin, proto je důležité pečlivě vybírat krmivo. Krmiva pro fretky v této kategorii byla vytvořena tak, aby splňovala specifické potřeby těchto krásných hlodavců. Komplexní složení krmiva pro fretky, které obsahuje jak živočišné bílkoviny a tuky, tak i velmi důležité ovoce, zeleninu a bylinky, může usnadnit správu stravy vašeho domácího mazlíčka.