Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Krmivo pro kočky

Krmení psa

Krmivo pro kočky

Díky dlouholetým zkušenostem s testováním potravin má náš specialista komplexní pohled na výživu. Mrau, jak se mu říká, má velmi vytříbený vkus, takže doporučuje jen ty nejlepší a nejkvalitnější pochoutky. Každý domácí mazlíček má však jiné preference, a proto jsme pro vás připravili celou řadu příchutí pro všechny mazlíčky, kteří si chtějí zamlsat. Kromě toho vám můžeme doporučit vysoce kvalitní specializované krmivo pro dospělé kočky, koťata a čistokrevná plemena. Naše krmivo pro kočky obsahuje přidané vitamíny, takže vaše kočka bude mít vždy hladkou a hebkou srst a dostatek energie.

Krmivo pro kočky v různých příchutích

Pro vás je důležité zdraví a pohodlí vašeho mazlíčka, zatímco pro něj je to především jídlo a odpočinek. Je to velké zjednodušení, ale která kočka by s tímto tvrzením nesouhlasila? Kromě těchto činností si Mrau také rád hraje. Protože jídlo je vždy na prvním místě, otestoval a vybral ty nejlepší potraviny. Od této chvíle bude každé jídlo vaší kočky skutečnou hostinou. Nejedná se o obyčejné krmivo pro kočky, ale o menu, které obsahuje například dušené ryby, krůtu, králíka, lososa, kuře se sýrem, kachnu a jehněčí v želé a mnoho dalšího. Váš čtyřnohý přítel bude netrpělivě stát u misky a čekat na novou příchuť pokrmu. Nabízíme suché i mokré krmivo v závislosti na aktuální potřebě vašeho zvířete.

Specializované krmivo pro kočky

Kromě toho, že kočičí krmivo dobře chutná a uspokojuje hlad, má také zdravotní funkci. Je možné, že váš čtyřnohý mazlíček potřebuje po sterilizaci nebo nemoci speciální krmivo. V naší nabídce najdete široký výběr krmiv, která dodají vašemu mazlíčkovi energii a postarají se o potřebné vitamíny a minerály. Specializované krmivo pro kočky je také vynikajícím řešením při tvorbě zubního kamene a pro prevenci onemocnění močových cest a žaludečních problémů koček.

Něco dobrého pro malé i velké

Malá koťátka mají různé požadavky na krmení. Kdysi Mrau, když byl ještě malá nadýchaná kulička, jedl to nejkvalitnější jídlo se speciálně vyvinutou recepturou. Krmivo pro kočky by mělo poskytovat nezbytné vitamíny a minerály již od útlého věku. V naší nabídce naleznete krmivo věnované koťatům, které zajišťuje správný vývoj kostí a kloubů. Krmivo pro mladou kočku navíc podporuje rovnováhu střevní bakteriální flóry a podporuje správný vývoj imunitního systému. Pokud je vaše kočka již velká a má aristokratický původ, měli byste se starat o její jemné patro. Krmivo pro kočky je dostupné v suché nebo mokré formě. Přídavek vitamínů a zdravých živin udrží srst a kůži vaší kočky v dobré kondici a poskytne pořádnou dávku energie.

Pamlsky ideální pro vaši kočku

Krmivo pro kočky není jedinou lahůdkou. Asi žádná kočka neodolá pokušení sníst kromě hlavních chodů něco navíc. Protože známe chutě a chuťové preference vrnících mazlíčků, připravili jsme široký výběr pochutin. Splňují však ještě jednu funkci – starají se o zdraví vaší kočky. Krmivo pro kočky nemusí gurmánovi stačit, pokud dbá o svou postavu a není příliš nadýchané, vyplatí se dát vašemu mazlíčkovi za odměnu pamlsek, který se postará i o zoubky a lepší trávení. Podívejte se, jaké krmivo pro kočky máme: