Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

žaludek a ledviny

V této sekci není žádné zboží

Správná strava je důležitá pro zdraví každého psa - malého i velkého, s rodokmenem nebo křížence, štěněte nebo seniora, ospalého nebo energického čtyřnožce, jako je Max. V případě určitých zdravotních potíží, nedostatků nebo expozice specifické pro plemeno je však pro zdraví vašeho psa nezbytná specializovaná, optimalizovaná výživa. Mezi nejčastější onemocnění psů patří onemocnění žaludku a ledvin. V těchto případech by se měla používat speciální výživa pro psy s takovými tělesnými abnormalitami.

Zdraví psů - nadváha

Jednou Mrau obvinil Maxe, že to v poslední době asi přehání s pamlsky, protože se trochu zakulatil. Bylo pak těžké ho dostat ze dvora, pořád běhal a tvrdil, že spaluje kalorie. Ačkoli si ho Mrau chtěl jen žertem dobírat, ve skutečnosti je nadváha u psů skutečným problémem. Dieta pro psy s nadváhou by měla být správně zvolena nejen co do množství, ale také co do kvality - se správným nízkokalorickým složením a složením bohatým na minerální látky. V této kategorii najdete krmiva určená pro psy s nadváhou.

Zdraví psů - ledviny

Každý pes může trpět různými chorobami - včetně onemocnění ledvin. Tyto orgány hrají u psa nesmírně důležitou roli - jinými slovy se jim říká tělesný filtr. Mimo jiné jsou zodpovědné za produkci moči a filtraci krve, produkci aktivní formy vitaminu D a regulaci acidobazické rovnováhy. Dieta psů s onemocněním ledvin by měla být upravena z hlediska množství minerálních látek a musí také poskytovat dostatečně minimální množství bílkovin, pouze kvalitních. Pro psy, jejichž ledviny nefungují správně nebo jimž hrozí onemocnění ledvin, vybral Max krmiva, která jsou nejen chutná, ale jejichž složení je přizpůsobeno specifickým potřebám organismu.

Žaludek a ledviny psů - mokré krmivo

Výborným řešením pro ochorení trávicího traktu nebo ledvin u psů jsou mokrá krmiva, která navrhl Max. Kuřecí nebo vepřové maso - obojí obsahuje kvalitní živočišné bílkoviny. Můžete si vybrat mezi plechovkami nebo praktickými zásobníky, které jsou užitečné zejména na cestách nebo při procházkách. Krmiva obsahují lehce stravitelné ingredience, jejichž chuť jistě naláká nejednoho gurmána. Kromě toho mají zvýšený obsah vitaminu D3, jehož nedostatek je typický pro poruchy ledvin u psů, a samotný vitamin je zodpovědný za cílené odbourávání bílkovin a metabolické procesy.

Žaludek a ledviny psů - suché krmivo

Do této kategorie patří také suché krmivo s maximálně sníženým obsahem tuku, které je ideální jako krmivo pro psy s nadváhou a díky svému speciálnímu složení je vhodné také pro psy s problémy s ledvinami nebo močovými cestami. Společnost Max zajistila, aby vybrané potraviny neobsahovaly alergenní obiloviny, zlepšovaly metabolismus a stabilizovaly střevní flóru.