Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Repelenty pro kočky

V každém kočičím domě jsou místa, která jsou čtyřnohým kočkám zapovězena. Bohužel je někdy obtížné naučit kočku, kam smí vstoupit a kam ne. Tehdy přicházejí na pomoc repelenty proti kočkám, které kotě snadno odradí od chození na zakázaná místa.

Repelenty proti kočkám ve spreji

Sprej proti kočkám se snadno aplikuje a příjemná ovocná vůně nebude rušit ostatní členy domácnosti. Látka se dobře drží i na zahradách a schodištích, takže je velmi praktická.

Složení odradí vaši kočku od močení na dekorativní květiny a předměty v domě. Mnoho zvířat cítí potřebu označit si oblast. S detergentní tekutinou se vaše kočka tento zvyk rychle odnaučí. Pro upevnění nového návyku opakujte postup po dobu 12 dnů.

Repelenty pro kočky - granule

Repelenty proti kočkám v granulích jsou ideálním řešením pro zahrady a květiny v květináčích. Nepříjemný zápach účinně odrazuje čtyřnožce. Granule jsou trvanlivější a odolnější vůči dešti, proto je doporučujeme používat zejména venku.

Repelenty proti kočkám - fungují?

Repelenty rozhodně splní očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků a balení vydrží dlouho. Přípravky také účinně odpuzují cizí kočky ze zahrad a pozemků, díky čemuž se majitelé zbaví nepříjemné povinnosti uklízet exkrementy.
Pro zvýšení účinnosti přípravku doporučujeme předmět, na který bude přípravek aplikován, jemně omýt. Díky tomu vůně vydrží déle.

Repelenty jsou stejně účinné i na psy, což Mraua nesmírně těší. Pokud žijete v domě se psem a kočkou, nemusíte se starat o nákup dvou samostatných látek a účinnost této metody výrazně usnadní život všem členům domácnosti.

Repelenty pro kočky - balení

Při nákupu odpuzovače koček se vyplatí připravit místo pro jeho uložení. Nejlepší jsou zásuvky a police chránící před slunečním světlem. Je také důležité chránit přípravky před dětmi a zvířaty. Pokud je v domě malé dítě, doporučuje se neaplikovat repelent na povrchy, kterých se dítě může dotknout. Pro bezpečné používání jsou všechny výrobky Max & Mrau baleny v ergonomických a nepropustných lahvích a krabičkách. Doporučujeme také, abyste si po aplikaci umyli ruce, aby se přípravek nedostal do očí nebo do tlamy.
Pro pohodlí vašeho zvířete byste měli zajistit větraný prostor bez repelentních pachů. Kočky mají extrémně citlivý nos, takže i malá dávka účinně zabrání jejich nežádoucímu chování.


Těžko můžeme po Mrauovi chtít, aby milovníkům domácích mazlíčků doporučil tento typ výrobku, ale my mu navzdory jeho protestům doporučujeme repelenty proti kočkám, které nás potěšily svou účinností a snadnou aplikací. Mrau se rychle naučil nechodit tam, kam nemusel, a my jsme si oddechli, že jsme vyřešili náš malý problém.