Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Krmivo pro psy bez obilovin

1 2 3 4 5 6 7
1 2 3 4 5 6 7

Jako majitelé psů jistě chcete svému psovi poskytnout vysoce kvalitní krmivo, které je přizpůsobeno jeho individuálním potřebám a preferencím. Jaké je nejlepší krmivo pro psy? Max říká, že nejmoudřejší je prostě vyzkoušet všechny! Víme, že to není vždy možné, zejména u štěňat, aktivních psů nebo psů s citlivým žaludkem. Základem stravy vašeho psa budou živočišné bílkoviny a zelenina, které mu dodají správné vitamíny a minerály. Ačkoli chování našich domácích mazlíčků často vzbuzuje pochybnosti, pocházejí z dravých vlků. Obilí v potravě domácích zvířat tedy není nutné, a někdy je dokonce nutné se ho zbavit.

Krmivo bez obilovin pro rostoucí psy

Vyvážená strava pro vašeho psa je důležitá, ale nelehká záležitost. Strava našeho domácího mazlíčka může záviset na mnoha faktorech, včetně věku psa - štěňata mají přece jen zcela jiné nutriční požadavky než jejich starší kamarádi. Ačkoli Max zdůrazňuje, že od prvních dnů svého života mohl jíst jen lahodné psí pamlsky, my víme, že to tak úplně nebylo! Dospívání psa je nesmírně důležitým obdobím, během kterého je náš mazlíček velmi fyzicky aktivní a v jeho těle probíhá řada procesů, které jsou důležité pro jeho správný vývoj a fungování.

Krmivo bez obilovin.

je ideální pro rostoucí psy díky vysoce kvalitním složkám, které byly vybrány a sestaveny tak, aby podporovaly zdravý vývoj vašeho štěněte. Místo obilovin může složení obsahovat množství zeleniny, například brambory, které mají nízký glykemický index, čímž snižují riziko nadváhy a obezity, a jak všichni víme, apetit rostoucích psů může být nezřízený! Velmi důležitou složkou je doplněk stravy, který našemu mazlíčkovi dodá bílkoviny nezbytné pro jeho vývoj - může to být ryba, například losos, nebo živočišné maso, například kuřecí nebo jehněčí.

Krmivo bez obilovin pro psy s citlivým žaludkem.

Krmivo pro psy bez obilovin.

stanowią jedne z najlepszych rozwiązań zdrowotnych dla każdego czworonoga. Natomiast psy z wrażliwym żołądkiem lub skłonnością do alergii żywieniowych powinny mieć dostarczoną wyłącznie taką, dedykowaną ich specyficznym potrzebom karmę. Delikatne żołądki czworonogów wymagają wysokiej jakości, odpowiednio zbilansowanych składników. Krmivo pro psy bez obilovin. mają w swoim składzie wyselekcjonowane źródła białka, pochodzące z mięsa rybiego lub zwierzęcego.   Zamiast zbóż pojawiają się tutaj łatwostrawne ziemniaki, a witaminy i wszelkie niezbędne składniki mineralne dostarczane są poprzez dobrane dodatkowo warzywa. Niezbędne są także mikroelementy, pierwiastki śladowe czy materiały ścierne. Pamiętaj: nieprawidłowe żywienie może wpłynąć na słabą kondycję fizyczną Twojego czworonoga, wygląd jego sierści czy właśnie dolegliwości ze strony układu pokarmowego.