Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Akvárijní příslušenství

 Akvária

Akvárium s rybami

Mrau a Max mají společného koníčka - oba se rádi dívají na akvárium plné rybiček, i když nevíme proč. V této kategorii výrobků představujeme akvária pro ryby, hotové akvarijní sady a také akvarijní stojany pro ryby. Přestože naši čtyřnozí přátelé nikdy nepřišli do těsného kontaktu s živými rybami, vědí, jak spolu správně vycházet.

Jak vybrat správné akvárium pro vaše ryby?

Akvária pro ryby se liší mimo jiné velikostí, tvarem a tloušťkou skla. Podle Maxova názoru platí, že čím větší nádrž na vodu, tím lépe. Naproti tomu Mrau si na tuto věc nevytvořil žádný názor. Skutečnost je o něco složitější. Nejlepší akvária pro ryby se řídí především živočichy, které v nich chcete chovat. Některé z nich potřebují více prostoru, jiné ho naopak mnoho nepotřebují. Než se rozhodnete pro určitý druh, je vhodné si přečíst informace o jeho preferencích nebo požádat o pomoc odborníky.

Akvária pro ryby - široký výběr v nabídce Max & Mrau

Ve společnosti Max & amp; Mrau nabízíme akvária pro ryby různých velikostí, tvarů a tlouštěk skla. Naši zákazníci vždy najdou vhodný kompromis, který zohledňuje také cenu a volný prostor, který mohou vyčlenit pro obyvatele pod vodou. Klasická akvária s rybami obdélníkového nebo podobného tvaru jsou stále nejoblíbenější. Profilovaná akvária jsou na druhou stranu pohodlnější na pozorování, protože vytvářejí dojem většího prostoru, ale pro pohodlí samotných ryb to nemá velký význam. Rohová akvária jsou poměrně vzácná a jsou samozřejmě vhodná pouze tehdy, pokud se v bytě najde vhodný kout.

Akvária s rybami - sady připravené k použití

V dnešní době je naprostá většina akvárií pro ryby hotová. Co do nich lze zahrnout? Nejdůležitějším prvkem je samozřejmě samotné akvárium. Velmi důležitou roli hraje filtrační systém, bez něhož akvárium nevytváří pro obyvatele příznivé prostředí a ryby se mohou otrávit. Exotické druhy chované v akváriích navíc vyžadují vyšší teplotu, proto je ohřívač nezbytností. Akvárium by mělo být také dobře osvětleno, k čemuž slouží kryt s integrovaným osvětlením nebo světelná lišta LED. Ten je k dispozici také ve vodotěsném provedení.

Poličky pro akvária s rybičkami

Ne ke každému akváriu je dodáván vhodný stojan, díky kterému bude akvárium v našem bytě v pohodlné výšce pro pozorování. Proto jsme do této kategorie zařadili také akvarijní stojany a skříňky. Díky různým barevným variantám a zajímavému designu se stojan nebo skříňka na akvárium stanou kusem nábytku, který bude ladit s interiérem. Max a Mrau, kteří se cítí jako doma a rádi pozorují své akvarijní rybičky, stojan na rybičky velmi oceňují. Svého koníčka si mohou užívat z výšky svého oblíbeného křesla. Které produkty máme na výběr:

Které produkty máme na výběr.