Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Plazi

Teraristika je vášní mnoha lidí, proto v sortimentu našeho obchodu nemohou chybět krmiva, doplňky a vybavení pro terarijní zvířata - především plazy, obojživelníky a bezobratlé. Přestože Max a Mrau vnímají obyvatele terárií jako naprosto exotické tvory, mají s teraristikou bohaté zkušenosti, a proto náš obchod nabízí pouze značkové a prověřené produkty.

Krmivo pro zvířata chovaná v teráriích

Zájemci o teraristiku dobře vědí, že mají jen malou šanci se se svými svěřenci spřátelit. Tento koníček je většinou o něčem jiném - exemplář, který chováme, nás naplňuje pýchou. Co potřebuje průměrný obyvatel terária, aby rostl zdravě a v dobré kondici? Samozřejmě dokonalá výživa. Teraristika vyžaduje správný výběr krmiva, proto v našem sortimentu najdete osvědčená krmiva splňující různé potřeby, rozdělená podle druhů a stáří terarijních zvířat. Kromě kompletních krmiv zde najdete i takové pochoutky, jako jsou sušení cvrčci a larvy. Chov v teráriu vyžaduje mnoho znalostí o výživě plazů a v tomto ohledu mohou být užitečné i speciální doplňky stravy. Želvy a agamy mají navíc s kočkami a psy společné to, že potřebují pořádnou misku. Proto nabízíme také vysoce kvalitní příslušenství pro krmení terarijních zvířat.

Perfektně navržená terária pro vaše zvířata

Chov terarijních zvířat vyžaduje od chovatele také hluboké znalosti o těchto zvířatech. To spočívá mimo jiné ve znalosti jejich environmentálních potřeb. Terárium není jen skleněná nebo plastová nádoba. Jedná se v podstatě o zařízení, které má napodobit podmínky, v nichž zástupce daného druhu žije ve volné přírodě. Současně samozřejmě poskytněte majiteli pohodlné pozorování. V Max & Mrau nebereme terária na lehkou váhu a do jednotlivých podkategorií jsme umístili terária přizpůsobená potřebám zástupců různých druhů. Najdete zde také kompletní sady terárií, které vám ušetří spoustu práce. Plastové krabice pro fauny zase usnadní přenášení a množení chovaných exemplářů. Zajímavým řešením jsou terária ze síťoviny, která umožňují pronikání slunečního světla do interiéru a usnadňují ohřev vzduchu. Terárium je prostor, kde se zvíře cítí opravdu dobře, a proto je důležité používat doplňky, které napodobují přirozené prostředí terarijních zvířat. Kamenné duté misky s potravou, rostliny, přírodní substráty a osvětlení, aby se cítily jako doma.

Vše, co potřebuje profesionální terarista, tj. vybavení a příslušenství

Samostatnou a důležitou podkategorií v sekci "terária" v obchodě Max & Mrau jsou doplňky k teráriím. Vlhkoměry, teploměry nebo moderní zavlažovací systémy poskytují obyvatelům terárií vyšší komfort a umožňují chovateli snadněji kontrolovat podmínky uvnitř. U některých druhů se profesionální teraristika bez použití těchto zařízení neobejde. Do kategorie "terária" jsme zařadili také desítky položek terarijního vybavení. Patří mezi ně základní položky, jako je podklad, dekorativní prvky a moderní osvětlovací zařízení. Všechny pozitivně přispívají k vyššímu komfortu chovaných zvířat.

Vzdělání je důležité!

Max a Mrau vědí, že nejdůležitější je vědět, jak se o zvíře starat a jak ho krmit, abyste mu neublížili, ale poskytli mu co nejpohodlnější životní podmínky. Proto pravidelně obohacují svůj blog o porci cenných informací, které vám umožní zůstat v obraze o tom, jak chovat plazy a obojživelníky.

Jedinečné produkty

Mrau ví, jak důležité je být sám sebou za všech okolností! Abyste to svému domácímu mazlíčkovi umožnili, doporučuje nakupovat v zóně životního stylu. Najdete zde prvotřídní biopotraviny, občerstvení pečené místními kuchaři, personalizované doplňky pro domácí mazlíčky, kteří chtějí zdůraznit svou jedinečnost. Zóna životního stylu nabízí bezpečnou kosmetiku, hračky a předměty z ekologických zdrojů, které zdobí kočku, jejího majitele a jejich společný domov.

Nakupování ve prospěch zvířete i majitele

Víme, že úspěšné nakupování není jen o dokonale vybraném sortimentu. O vaše pohodlí se stará také zákaznický servis, který je vám každý den k dispozici, kdykoli potřebujete konzultaci s odborníky. Víme také, že za svou aktivitu v obchodě jste rádi odměněni - proto našim zákazníkům přizpůsobujeme naše propagační nabídky. Proto se neváhejte přihlásit k odběru našeho newsletteru - je to komunikační kanál, jehož prostřednictvím budete dostávat exkluzivní nabídky šité na míru.