Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Příslušenství pro kočky

 Příslušenství

Příslušenství pro kočky

Některé kočky mají s lidmi mnoho společného - rády se obklopují krásnými a praktickými předměty. Mrau je toho dokonalým příkladem, takže každý zákazník obchodu si může být jistý, že náš specialista na telefonu vybral ty nejfunkčnější a nejelegantnější doplňky pro kočky. Všechny splňují potřeby koček i lidí zároveň. Společnost Mrau přesně ví, které doplňky pro kočky pomáhají chránit nábytek před ostrými drápy, které misky jsou nejlepší pro ochutnávání kočičího krmiva a které výrobky pro kočky jsou nejlepší pro učení vašeho mazlíčka.

Užitečné příslušenství pro vaši kočku. Jak chránit nábytek?

Ani dobře vychované kočky nedokážou vždy zcela ovládnout své rošťácké instinkty. Mrau si je vědom svých slabostí, a proto si pro nábytek a ochranu domova vybral takové kočičí doplňky, které jsou nejvhodnější pro udržení jeho kočičího temperamentu na uzdě. Patří mezi ně sítě do oken, které zabraňují útěkům koček z domu. Kočka často poškozuje nábytek. Jak můžete ochránit nábytek, který je již označen jako ideální pro drápání a kousání? Mezi užitečné doplňky pro kočky patří pachové repelenty, které kočku udrží mimo místa vybraná majitelem. Zároveň je to užitečná pomůcka pro kočky, které se o své fyziologické potřeby starají jinde než na záchodě. Mrau samozřejmě nikdy takové problémy neměl, ale slyšel, že jeho přítel...

Krmení koček

Mrau považoval příslušenství pro krmení koček za velmi důležité. Co se rozhodl zařadit do naší nabídky? Náš odborník vyzkoušel řadu misek a doporučuje zejména kulaté kovové misky, ve kterých se nehromadí bakterie. Dodávají se také v závěsném provedení nebo na stojanech. Je třeba mít na paměti, že velikost misky je třeba volit tak, aby nedráždila vysoce inervované kočičí vousy. Mrau také považuje praktické automatické napáječky za velmi užitečné příslušenství pro kočky. Pro malá koťata nebo nemocná zvířata mohou být užitečné speciální stříkačky na krmení.

Pomůcky pro školení kočky

Ne každá kočka, která se teprve seznamuje s novým prostředím, od začátku ví, kde si může obstarat své potřeby, kde si může beztrestně brousit drápky a které předměty jsou určeny pro kočičí hru. Výchovu výrazně urychlují přípravky nastříkané na vybrané místo s atraktivní vůní pro kočku. Mrau vybral pro své zákazníky všechny ty, ze kterých jeho smysly šílí. Své rozhodnutí konzultoval i se svými kočičími kamarády.

Další příslušenství pro kočky

K dalším doplňkům pro kočky, které považoval za důležité a zařadil je do našeho obchodu, patří zařízení na odstraňování klíšťat. Tito parazité jsou nebezpeční nejen pro psy, ale i pro kočky, a jejich odstranění vyžaduje techniku. Naproti tomu odstraňovač kočičího zápachu je produkt související s kočkami, ale je užitečný zejména pro lidi, kteří žijí se svým domácím mazlíčkem pod jednou střechou.