Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Akvária

Akvárium pro ryby by mělo být především praktické a multifunkční. Pro většinu z nás je to úžasná dekorace v bytě. Při správném výběru dodá šarm každému interiéru a poslouží i jako obývací noční lampa. Max a Mrau provedli hloubkovou analýzu potřeb a praktičnosti akvárií. Tvrdí, že ty nejlepší se hodí do každé místnosti a jsou pro naše vodní obratlovce velmi pohodlné. V obchodě Max & Mrau najdete širokou nabídku akvarijních setů, které dokonale zapadnou do malých i prostorných interiérů.

Výběr akvária pro vaše ryby

Chov vodních obratlovců v domácnosti je velmi náročný úkol. Naše úžasné dobrodružství s akvaristikou by mělo začít výběrem akvária pro ryby. Nesmírně důležitou a zásadní otázkou je správný výběr místa. Pozornost se věnuje tomu, zda do daného prostoru dopadá sluneční světlo. I malé výkyvy venkovní teploty mohou vést k výraznému zhoršení komfortu našich vodních přátel. Výběr stinného místa je obzvláště důležitý vzhledem k dennímu cyklu ryb. Většina oblíbených druhů pochází z mnoha částí světa, a proto byste jim měli poskytnout optimální podmínky. Kromě toho je třeba omezit množství zvukových a vizuálních podnětů, aby se rybám zajistilo pohodlí a klid.

Akvarijní sady pro ryby

V obchodě Max & amp; Mrau najdete akvarijní sety nejvyšší kvality, které obsahují kryt, úsporné osvětlení, účinné topení, filtr a akvárium. Podle objemu je lze rozdělit na malé a velké, a to až do 100 litrů. Ty nejmodernější jsou vybaveny technologií "smart open", která umožňuje pohodlnou manipulaci bez použití pantů a podpěr.

Nejlepší komponenty pro akvarijní sadu

Bezkonkurenční akvária mají oválné sklo, takže nekazí rybám výhled ani neodráží vlny jako běžné obdélníkové verze. Nejodolnější a nejpevnější víka jsou vyrobena technologií vstřikování. Jsou vybaveny praktickou klapkou, takže krmení ryb je mnohem snazší.Akvarijní sety obsahují také osvětlení a další prvky, které zvyšují funkčnost. Max a Mrau dobře vědí, jak důležité je světlo v životě každého zvířete. Jeho paprsky dodávají energii všem rostlinám v akváriu a jsou nezbytné pro správný vývoj našich vodních obratlovců. Nejlepší akvária pro ryby jsou vybavena vodotěsnými a energeticky úspornými světelnými sadami LED. Ryby nejsou imunní vůči chladu, takže další velmi důležitou součástí akvária je topení, které by jim mělo zajistit co nejlepší životní podmínky. Účinný vnitřní filtr zase odstraní z akvária nepotřebné a škodlivé látky. Díky analýze Maxe a Mraua nabízí náš obchod akvária pro ryby a akvarijní sety, které dokonale zapadnou do každé místnosti a poskytnou našim vodním obratlovcům optimální životní podmínky.