Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FERA Glamour pelíšek velikost L

Značka: FERA
69178
799 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 200 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Dokonalý kus nábytku pro náročné majitele a jejich mazlíčky.

Užijte si svého mazlíčka tím nejvyšším komfortem díky luxusní rozkládací pohovce Glamour. Tento obdélníkový pelíšek pro psa a kočku o rozměrech 65x75x27 cm umožní vašemu mazlíčkovi natáhnout se a relaxovat v naprostém pohodlí. Vnitřek pelíšku je vyplněn silikonem s mletou pěnou, což zaručuje mimořádný komfort a odolnost. Pohovka Glamour je vyrobena z materiálů šetrných ke zvířatům, což zajišťuje snadné čištění a odolnost proti nasáknutí tekutinou. Polštář pelíšeke je navíc snímatelný, což usnadňuje udržování hygieny. Vysoké boky pohovky poskytují stabilitu a ergonomickou oporu pro vašeho mazlíčka a krásná smaragdová barva se saténovým povrchem dělá pelíšek mimořádně elegantní. Glamour Sofa je ideální nabídkou pro náročné domácí mazlíčky a jejich majitele, kteří hledají jedinečný a stylový kus nábytku do svého interiéru.

65x75x27 cm
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Barva:
Zelená
Velikost mazlíčka:
Střední a velká plemena
Značka:
FERA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.