Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Kartáče a hřebeny pro kočky

Za svůj huňatý ocas a lesklou srst vděčí Mrau každodennímu kartáčování kočičími kartáči a hřebeny. Není nad to si zdřímnout při příjemné masáži! U společnosti Max & Mrau nabízíme širokou škálu kartáčů přizpůsobených různým typům srsti. Dlouhosrsté peršanky nebo krátkosrsté ruské kočky - každý si najde kartáč a hřeben, který mu bude vyhovovat.

Kartáče a hřebeny pro kočky - plstěné

Zacuchaná a zplstnatělá srst je problémem mnoha koček a Mrau není výjimkou. Od té doby, co se v domě objevilo plstící zařízení, si však Mrau užívá bezvadně vyčesanou srst. Přístroj umožňuje bezpečné a bezbolestné odstranění zplstnatělých chloupků. Skvěle se hodí k rozčesávání delších vlasů před důkladnějším rozčesáváním. Čepele účinně odstřihnou zamotané vlasy všech velikostí a pohodlná rukojeť celý postup usnadní. S tímto přístrojem je každodenní péče o vlasy hračkou.

Kartáče a hřebeny pro kočky - dlouhosrsté kočky

Kartáče pro dlouhosrsté kočky jsou většinou vybaveny drátěnými zuby. Dokonale vyčesávají hustou podsadu a odstraňují odumřelé chlupy. Díky pravidelné péči je srst vaší kočky měkká a načechraná. Mrau potvrzuje účinnost tohoto efektu. Vyplatí se také vybavit se kartáčem se štětinami z nylonu, který si dokonale poradí s hustou srstí a rychle z ní odstraní nečistoty a zbytky. Díky speciálně tvarované rukojeti s protiskluzovou podložkou bude česání skutečným potěšením. Mrau se nemůže dočkat dalšího kola mazlení.

Kartáče a hřebeny pro kočky - Krátkosrsté kočky

Kočky s krátkou srstí jsou nejoblíbenějšími obyvateli našich domovů, a proto jsme ve společnosti Max & Mrau vyvinuli řadu produktů speciálně pro ně. Krásní jezevčíci i rodokmenová koťata zde najdou kartáč svých snů. Výrobky s gumovými zuby jsou pro tento typ srsti ideální. Díky měkké gumové struktuře kartáč nedráždí jemnou kůži kotěte a zároveň ho zbavuje odumřelých chlupů. Obrovskou výhodou jsou jeho masážní vlastnosti, které Mrau vřele doporučuje ostatním kočičkám. Vynikajícím kartáčem pro krátkosrsté kočky bude také zařízení s měkkými štětinami, které jemně rozčeše srst vašeho mazlíčka a snadno odstraní nečistoty z panství.

Kartáče a hřebeny pro kočky - kartáčování

Hřeben pro kočky je výjimečné zařízení, které vám usnadní každou péči o kočku. Díky své speciální konstrukci bleskově zachytí všechny odumřelé vlasy. Tento výrobek si oblíbí zejména kočky, které se nerady češou. Během několika minut bude srst lesklá a hladká a váš mazlíček bude moci pokračovat ve hře. Kočičí hřeben se nejlépe používá na čistou a suchou srst. Dlouhými a opatrnými tahy se rychle zbavíte nežádoucích chloupků. Celý postup rozhodně usnadňuje pohodlná rukojeť s protiskluzovou podložkou. Jen pamlsek jako odměna za trpělivost a můžete se vrátit k lenošení!