Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Další

V této sekci není žádné zboží

Max je odborníkem na zábavné a aktivní doplňky pro ptáky, takže vyzkoušel mnoho hraček pro ptáky, aby se ptáci co nejvíce zabavili.

Typy hraček pro ptáky

Papoušci jsou aktivní zvířata, která se velmi těžko nudí. Hračky pro ně zajišťují správnou fyzickou a psychickou kondici. Jedním z nich je žebřík, na kterém může náš mazlíček sedět, přistávat a odpočívat. Je vyroben z přírodního materiálu, konkrétně ze dřeva. Díky tomuto materiálu je hračka odolná proti poškrábání, trvanlivá a vydrží roky. Tento typ příslušenství by měl být nedílnou součástí každé dobře vybavené a multifunkční klece pro ptáky. Díky žebříku se náš okřídlený kamarád bude ve své kleci cítit velmi pohodlně, téměř jako ve volné přírodě. Ostatní hračky jsou vyrobeny v různých a teplých barvách. Proto přitahují pozornost ptáků a poskytují jim pozitivní vizuální podněty. Jsou navrženy tak, aby poskytovaly co největší potěšení a zároveň byly bezpečné a pohodlné. Zaměstnají zvíře v kleci a zabrání mu, aby si z nudy škubalo peří. Některé z nich jsou obohaceny o další příslušenství v podobě zvonků. Díky tomu přitahují pozornost našich domácích mazlíčků a představují pro ně další lákadlo.

Péče o drápy

Mezi ptačí doplňky patří také minerální tyčinky, které jsou pro naše kamarády nejen zábavné, ale také jim pomáhají při úpravě drápků. Náš umělec Mrau dokonale rozumí potřebě správné hygieny drápů. Jejich zanedbávání může vést k různým onemocněním. V návaznosti na jeho závěry jsme do nabídky obchodu Max & Mrau zařadili doplňky určené k chytání a sezení. Jejich vrchní vrstva byla pokryta křemenným pískem. Použití tohoto materiálu umožňuje ptákům otírat si drápy.

Bezpečnost hraček pro ptáky

Z praktického hlediska by se příslušenství pro ptáky mělo snadno instalovat a být multifunkční. Hračky nabízené obchodem Max & Mrau jsou opatřeny kovovými řetízky. Díky tomuto řešení sedoplňky velmi snadno instalují do každé klece. Velmi důležitým aspektem je také bezpečnost používání těchto výrobků. Hračky pro ptáky by měly být vyrobeny z materiálů, které jsou pro zvířata neškodné. Ptáci je při hře velmi často koušou. Aby se předešlo alergiím a zažívacím onemocněním, měly by se používat přírodní materiály, jako je dřevo a speciální plasty, které jsou pro naše okřídlené přátele zcela bezpečné. Plastové hračky jsou navíc velmi lehké a snadno se používají. V obchodě Max & amp; Mrau najdete mnoho dalšího příslušenství ke klecím. Hračky, které nabízíme, jsou ideálním řešením pro milovníky ptáků, kteří chtějí svým mazlíčkům poskytnout spoustu zábavy. Jejich pořízení přináší mnoho výhod jak pro majitele, tak pro jejich svěřence. Hračky zajistí ptákům správnou fyzickou a psychickou kondici. Díky těmto doplňkům si pták v kleci opět oblíbí své místo a bude se cítit velmi pohodlně.