Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Vitamíny pro kočky

Aby naši kočičí přátelé nikdy neztratili energii ke hře, je vhodné jim podávat vitamínové přípravky a živiny na posílení kloubů a péči o jejich krásnou srst. Právě díky vitamínům je společnost Mrau plná energie a síly doporučovat každý den nové produkty. Vitamíny pro kočky jsou velmi rozmanitou skupinou produktů, které vykazují mnoho pozitivních hodnot pro vaše domácí zvíře. Prohlédněte si naši širokou nabídku a vyberte si ty nejlepší doplňky stravy.

Vitamíny pro kočky s taurinem

Taurin je esenciální aminokyselinou v kočičí stravě, protože chrání naše domácí mazlíčky před účinky škodlivých toxinů v těle. Vitamíny pro kočky s taurinem posílí imunitu vašeho kotěte a ochrání ho před mnoha nebezpečnými nemocemi. Mnohé přípravky obsahují další nutriční hodnoty, jako je lecitin, vitaminy a minerály. Vitamíny s taurinem se dodávají v mnoha zajímavých příchutích, takže si každé kotě jistě najde něco, co mu bude vyhovovat. Mrau ochotně jí vitamíny a každý den si vybírá jinou příchuť.

Vitamíny C a E pro kočky

Vitamin E pro kočky je jedním z nejdůležitějších antioxidantů a zabraňuje kardiovaskulárním onemocněním. Chceme, aby všichni domácí mazlíčci žili dlouhý a zdravý život, a proto společně se společností Mrau vřele doporučujeme doplňky vitaminu E pro kočky. Abyste kotě ochránili před infekcemi, vyplatí se mu podávat doplňky vitaminu C, které posílí jeho dásně a zuby. Společnost Mrau otestovala mnoho přípravků a vybrala pro vás jen ty nejlepší. Vitamin C pro kočky se doporučuje zejména pro zvířata, která právě prodělala operaci, protože přípravky tohoto typu výborně podporují hojení ran.

Vitamíny pro koťata

Preparaty witaminowe dla kociąt to produkty, które można podawać czworonożnym przyjaciołom już od pierwszych miesięcy. Doskonale wspomagają prawidłowy rozwój kości i zębów, tak by maluchy rosły silne i pełne wigoru. Vitamíny pro koťata dbają również o zdrowy wygląd skóry i sierści. Mrau dobrze pamięta lata swojego dzieciństwa i z troską spogląda na swoich młodszych przyjaciół. Nam również zależy na jak najlepszym starcie dla młodych kociaków, dlatego w Max & Mrau wybraliśmy dla nich wszystko co najlepsze.

Vitamíny pro kojící kočky

Březí kočky a novopečené kočičí mámy by měly dostávat také doplňky stravy. Mateřství je bezpochyby výjimečným obdobím pro všechny členy domácnosti a vitamíny pro kojící kočky je ochrání před škodlivými následky nedostatku. Péče o kojící kočky U společnosti Max & Mrau nabízíme nejkvalitnější produkty bez konzervačních látek a barviv.

Vitamíny pro kočky - balení

Ve společnosti Max & amp; Mrau dobře víme, jak důležité je správné skladování všech doplňků stravy. Vitamíny pro kočky z naší nabídky jsou baleny ve vzduchotěsných obalech, které chrání přípravky před vlhkostí a pachy z prostředí. Díky speciálně navrženým uzávěrům je můžete snadno udržet čerstvé i po otevření, aby si vaši kočičí přátelé mohli vychutnat jejich jedinečnou, intenzivní chuť a vůni.