Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Pohlcovač zápachu do kočičí toalety

Čistota a krásná vůně v bytě je pro mnoho lidí velmi důležitá, a proto používají různá ošetření, aby zajistili, že jejich čtyři kouty domu budou bez poskvrnky. Tento úkol je bohužel poněkud obtížnější, pokud máte kočku. Objevuje se nepříjemný zápach, který je s časem stále intenzivnější. Mrau jako kočka, která má ráda pořádek a čistotu, doporučuje používat pohlcovače pachů, které nepříjemný zápach výrazně neutralizují. Nejenže se tím zlepší zápach v okolí odpadkového koše, ale kočka ho bude také ochotněji používat, protože, jak všichni víme, kočky jsou od přírody čistotné. Pohlcovače pachů, jak říká Mrau, jsou nezbytnou výbavou každého bytu s kočkou.

Čištění domu pomocí pohlcovačů pachů koček

Kočky jsou zvířata, která se vyznačují tím, že mají rády čistotu. To platí zejména pro jedno z nejdůležitějších míst v jejich každodenním životě, kočičí toaletu. Stav kočičího záchodku je ovlivněn nejen typem steliva, které obsahuje, ale také zápachem v jeho okolí. Jak všichni víme, nepříjemný zápach je odpudivý, takže záleží především na tom, zda kočka bude své potřeby vyřizovat na toaletě. Mrau však ví, co dělat, aby se situace zlepšila. Doporučuje používat pohlcovače pachů, které jsou určeny k odstranění nepříjemných pachů. Kromě toho mají ještě jednu funkci, která je rovněž velmi důležitá při každodenní péči o kočičí toaletu. Pohlcovače vůně zajišťují, že se hrudky steliva drží na dně stelivové vaničky, což usnadňuje její udržování v čistotě. Další výhodou používání těchto přípravků je, že zabraňují množení bakterií, což je velmi důležité, pokud chceme, aby naše kočka neměla zdravotní problémy.

Typy pohlcovačů zápachu z odpadkových košů

Pohlcovače pachu jsou nepostradatelným doplňkem každého bytu, kde žije i kočka. Přítomnost záchodové mísy v koupelně znamená, že v ní může přetrvávat nepříjemný zápach, který účinně odrazuje lidi i uživatele kočičí toalety. Existuje několik typů těchto produktů. Účelem každého z nich je neutralizovat nepříjemné pachy a bránit růstu bakterií. Absorbéry zápachu zlepšují výkonnost steliva, takže ho nemusíte tak často měnit. Mnoho majitelů koček se může ptát, zda je používání těchto přípravků pro jejich miláčky bezpečné a zda neohrožuje jejich zdraví. Mrau uklidňuje - sám používá pohlcovače zápachu a je velmi spokojen s jejich účinností a cítí se velmi dobře, když používá čistou toaletu. Mrau, specialista na stelivo a milovník pořádku a čistoty, má mezi absorbéry několik rozdílů. Prvním typem je prachový absorbér, který se nasype na podestýlku. Tím se zabrání přilepení steliva k vaničce a usnadní se odstraňování nečistot zvenčí. Dalším typem je absorpční sprej, který se liší pouze formou, v níž je přípravek dávkován.