Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Ptáci

Výrobky pro ptáky připravené společností Max a Mrau jsou přizpůsobeny velikosti a potřebám jednotlivých druhů. Pro bezpečnost svých opeřených přátel doporučují naši hrdinové klece s veškerým vybavením a nealergizujícím pískem a substrátem. Max důkladně prozkoumal zvyky svých létajících společníků a může s jistotou doporučit nabízené hračky a žebříky. Na druhou stranu Mrau jako velmi empatická kočka dbá na to, aby svým opeřeným přátelům poskytoval vysoce kvalitní krmivo, které jim zajistí optimální dávku energie.

Produkty pro ptáky - zdravá výživa.

Mrau je milovníkem jídla, ale ne jen tak ledajakého. Podle něj by žádné zvíře nemělo jíst méně než pětkrát denně, ale každý druh má své vlastní preference. Krmivo pro ptáky můžeme rozdělit na suché krmivo, krmivo pro volně žijící ptáky a pamlsky. Odborník na kočky rád pozoruje ptáky při jídle a analyzuje preference jednotlivých druhů. Výrobky pro ptáky se vyznačují nejvyšší kvalitou a chutí a přídavek vitamínů a minerálů pomáhá udržovat dobrou kondici a zdraví. Max a Mrau odvedli svou práci velmi dobře a rozdělili krmivo na krmivo pro velké a malé ptáky, exotické a běžné ptáky a také pro mladé a starší ptáky. Existují také krmiva pro volně žijící ptáky, jako jsou tukové koule, které dodávají energii během zimního období. Jako pes zvyklý na zasloužené odměny má Max připravenou kategorii s pamlsky. Nejlepší odměnou pro domácí ptáky jsou ptačí produkty v podobě zdravých a plnohodnotných pochutin. Ptáci nejsou nikdy zcela nedomestikovaní živočichové, proto je důležité zajistit jim podmínky co nejbližší přirozenému prostředí.

Prevence a léčba nemocí.

Max a Mrau milují všechna zvířata, i když se jejich způsob hry od toho jejich trochu liší. Mezi produkty pro ptáky patří také ty, které zabraňují onemocnění a podporují rychlé uzdravení. Naši odborníci na čtyřnohé mazlíčky vědí, že infekce nejsou nic příjemného, a proto se rozhodli vytvořit samostatnou kategorii, aby usnadnili vyhledávání doporučených léčivých přípravků pro opeřené přátele. Výrobky pro ptáky dostupné v této kategorii obsahují velké množství vitamínů a minerálů pro různá plemena. Kromě toho vám Max a Mrau jako specialisté na péči o srst doporučí přípravky pro péči o drápy, peří a zobák, aby se váš létající mazlíček cítil vždy pohodlně.

Klece a další produkty pro ptáky.

Mrau, stejně jako všechny domácí kočky, má rád své vlastní klidné místo, kde si může zdřímnout nebo se schovat, když něco pokazí. Max je ochráncem domu (nebo své misky) - věří, že každé zvíře by mělo mít svůj vlastní útulek. Společně tedy vytvořili samostatnou kategorii s ptačími klecemi, i když bylo těžké Maxe přesvědčit, že ptáci neradi spí na posteli. Ptáci potřebují mít své vlastní úkryty, domečky a hnízda, kde se cítí bezpečně a pohodlně. Výrobky pro ptáky doporučené našimi odborníky jsou nejen praktické, ale také zábavné. Mohlo by se zdát, že ptáci nejsou příliš kontaktní, ale to vám potvrdí každý, kdo nikdy neměl opeřeného přítele. Rádi si hrají se svým majitelem, proto se vyplatí dopřát jim potěšení v podobě houpaček, míčků nebo žebříků. Produkty pro ptáky z naší nabídky jsou ideální výbavou pro nového kamaráda. Přírodní substráty do klecí a hračky napodobující jejich přirozené prostředí dodají vašemu kamarádovi pocit výjimečnosti.

Vzdělání je nejdůležitější!

Max a Mrau vědí, že pro svého opeřeného přítele chcete to nejlepší. O to více vás vybízejí k rozšíření znalostí o jeho chutích. Na svém blogu se dělí o své postřehy a informace o ptácích, jejich krmení a péči o ně. Dávají vám také možnost poradit se s personálem obchodu a zeptat se na konkrétní výrobky, probrat jejich vlastnosti a nakonec vybrat ten nejlepší pro vašeho přítele. Kromě možnosti získat další slevy a být první, kdo se dozví o nadcházejících super nabídkách, získáte také znalosti díky sledování našeho newsletteru! Tak se uvidíme na blogu a při nakupování?

Nakupování s bonusem!

Majitelé ptáků vědí, že ptáci jsou jedinečná zvířata a že jejich chov je velmi obohacující. Aby byl nákup ptáků ještě úspěšnější, nabízíme vám možnost poradit se s naším zákaznickým servisem a zeptat se na podrobnosti nabídky, porovnat konkrétní produkty nebo jednoduše využít zkušeností našich poradců, kteří vám pomohou s celým procesem nákupu, počínaje výběrem správného produktu. Při nakupování na maxandmrau.pl máte také možnost přihlásit se k odběru newsletteru, který vám poskytne speciální nabídky na míru, a využít věrnostního programu - nakupujete, sbíráte body a vyměňujete je za slevy, které můžete využít při dalších nákupech nebo za dárky z katalogu.

Z jakých produktů si můžeme vybrat:.