Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Pes

Max není obyčejný psík, ale skutečný aristokrat, který se k vašim čtyřnohým přátelům chová královsky. Vybírá pro ně ta nejchutnější jídla s širokou škálou chutí, stará se o každodenní zábavu a pohodlí. Jeho poznávacími znaky jsou brilantní vkus a poradenství na nejvyšší úrovni. Kromě toho je Max díky své schopnosti vcítit se a rozpoznat náladu druhých tím nejlepším rádcem při výběru produktů pro vašeho domácího mazlíčka. Max ví, že výrobky pro psy nemohou být nudné a banální, protože každý domácí mazlíček má jinou povahu a jiné nároky. Podívejte se, co Max připravil pro vašeho čtyřnohého přítele, aby se vždy cítil opečovávaný a oceňovaný.

Vybrané krmivo pro psy.

Max, stejně jako váš domácí mazlíček, dokáže rozlišit kvalitní krmivo od obyčejného krmiva s banální chutí. Jeho citlivé chuťové buňky a smysl pro chuť přispěly k rozšíření naší nabídky o prémiové produkty a renomované firmy. Mokré krmivo je k dispozici v různých příchutích a vůních. Dbejte na to, abyste svému psovi poskytovali rozmanité produkty, aby vám za chutnou hostinu poděkoval vrtěním ocasu. Jídelníček vašeho psa může obsahovat mokré a suché krmivo. Prohlédněte si vybrané pokrmy ze pstruha, jehněčího, hovězího a zvěřiny. Jídelníček můžete zpestřit také podáváním králíka s brusinkami, kachny s dýní, husy s brambory nebo tresky s brokolicí. Zní to chutně? Nezapomeňte na občerstvení, které může být také skvělou odměnou! Můžete se rozhodnout, jakým krmivem budete svého psa krmit společně s Maxem - bude to ta nejlepší volba!

Produkty pro psy - specializovaná výživa.

To však není vše - výrobky pro psy musí také splňovat specifické potřeby vašeho čtyřnohého miláčka v závislosti na jeho zdravotním stavu nebo věku. Max v tomto ohledu také připravil něco vhodného. Po sterilizaci jsou mimo jiné zapotřebí specializované přípravky pro psy při problémech s trávicím systémem, kůží a srstí. Zklamáni nebudou ani psi s rodokmenem. Max se svými přáteli určil širokou škálu krmiv pro plemena, jako je francouzský buldoček, zlatý retrívr, maltézský psík, shih-tzu nebo jorkšír. Abychom nezapomněli na zdraví, Max pro vás připravil lahodné psí sušenky na podporu ústní hygieny, kost s vitamíny nebo psí zubní pastu.

Psí lázně na nejvyšší úrovni.

Hraje si váš pes rád v bahně? Nyní to může dělat bez obav. Šampony z naší nabídky dokáží účinně odstranit veškeré nečistoty ze srsti vašeho domácího mazlíčka. Tím však péče o srst nekončí. Společnost Max ví, že výrobky pro vašeho psa musí plnit určité funkce. Proto náš specialista na péči o srst doporučuje používat ty nejlepší kartáče a hřebeny na srst, nástroje na trimování a úpravu štětin a také na péči o drápy. Produkty pro péči o psy, které jsou k dispozici v našem obchodě, vám poskytnou tu nejúčinnější péči, jako byste byli ve vyhlášených lázních! Po této péči si váš mazlíček odpočine na svém soukromém pelíšku s měkkou dekou.

Zábava pro vašeho domácího mazlíčka.

Toto nejsou všechny produkty pro psy, které nabízíme. Max je specialistou na organizování zábavných aktivit pro své přátele. Připravil také bezpečné a zábavné hračky pro vašeho čtyřnohého společníka. Nejraději má agility a výukové hračky, žvýkačky, provázky a barevné míčky. Můžete si být jisti, že prošly všemi testy odolnosti! Výrobky pro psy mohou být velmi kreativní a zároveň neškodné pro každého. Maxovy hračky nejsou jen způsob zábavy - hra má psychologickou hodnotu a Max to ví! Kamarádům, kteří se potřebují zklidnit, pracovat na soustředění a sebevědomí, navrhuje hrát si s míčkem na svačinu nebo kongem.

Jedinečné produkty

Max ví, jak důležité je být sám sebou za všech okolností! Abyste to svému psovi umožnili, doporučuje nakupovat v oblasti Lifestyle. Najdete zde prvotřídní biopotraviny, občerstvení pečené místními kuchaři a personalizované doplňky pro domácí mazlíčky, kteří chtějí zdůraznit svou jedinečnost. Zóna životního stylu nabízí bezpečnou kosmetiku, hračky a předměty z ekologických zdrojů, které zdobí domácího mazlíčka, jeho majitele a jejich společný domov.

Nakupování ve prospěch psa a majitele.

Víme, že úspěšné nakupování není jen o dokonale vybraném sortimentu. O vaše pohodlí se stará také zákaznický servis, který je vám každý den k dispozici, kdykoli se potřebujete poradit s odborníky. Víme také, že za svou aktivitu v obchodě jste rádi odměněni - proto našim zákazníkům přizpůsobujeme naše propagační nabídky. Proto se neváhejte přihlásit k odběru našeho newsletteru - je to komunikační kanál, jehož prostřednictvím budete dostávat exkluzivní nabídky šité na míru. Při nakupování na maxandmrau.pl máte také možnost sbírat body ve věrnostním programu a vyměnit je za slevy na další nákupy nebo atraktivní dárky z katalogu.

Z jakých produktů máme na výběr:
krmivo pro psy hračky pro psy
péče o psy a psí hygiena doplňky pro psy
psí pelíšky a nosítka obojky a vodítka pro psy
zdraví psů