Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Hlodavci

Drobní savci a hlodavci vyžadují správné životní podmínky, péči a dostatek zábavy. Max a Mrau nepochybují o tom, co jejich malí přátelé potřebují, a mohou doporučit ideální produkty pro malé savce. Mrau říká, že nejdůležitější je dobré jídlo, Max věří, že není nic lepšího než dobrá zábava. Oba mají pravdu, ale je také důležité, abychom našim malým mazlíčkům dodávali správnou dávku vitamínů, aby byli dlouho zdraví. V jednotlivých záložkách najdete nejvhodnější doporučené přípravky pro malé savce a hlodavce.

Produkty pro malé savce - kompletní krmivo.

Ať už vlastníte fretku, křečka nebo potkana, váš domácí mazlíček si zaslouží krmivo nejvyšší kvality. Nesmí obsahovat umělé látky a barviva. Všechna naše krmiva jsou dobře vyvážená a zohledňují přirozenou stravu a preference jednotlivých malých kožešinových zvířat. Max a Mrau se nemohou vzpamatovat z toho, že můžete jíst jen rostliny, ale křečkům a činčilám to nevadí. Naopak, těší se na svou porci chutného jídla a vy si můžete být jisti, že jim dodáváte správnou dávku vitamínů a živin. Krmiva pro malé savce a hlodavce zajišťují lesklou srst a správné množství energie každý den. Max a Mrau se starají o to, aby jejich malí kamarádi měli co nejpestřejší stravu, která se co nejvíce podobá stravě jejich divokých bratranců. Čerstvé seno, křupavé baňky, spousta zrnitého krmiva a zeleninové pochoutky - to je to nejlepší, co můžete malým savcům doporučit!

Pohodlný obytný prostor.

Přestože Max a Mrau opravdu chtěli vyzkoušet chlupatou klec, museli to po prvním pokusu vzdát. Ukázalo se, že je pro ně příliš malý, ale pro malé savce je dostatečně velký. Každý z nich musí mít svůj vlastní prostor s vlastní miskou nebo hračkami. Max a Mrau jsou přesvědčeni, že výrobky nabízené pro malé savce je vždy třeba testovat. V případě vrhu může Mrau po několika hodinách testování vydat kladné stanovisko. Výrobky pro malé savce určené na podestýlku v klecích musí být nejvyšší kvality - s vysokou absorpční schopností a nízkým alergenním potenciálem. Je známo, že malí kamarádi jsou čistotná zvířata - potřebují prostor pro toaletu a někteří dokonce potřebují ranní koupel (samozřejmě v písku). Proto v našem sortimentu najdete výrobky, které vašemu hlodavci umožňují zažít radosti života ve volné přírodě, válet se v měkkém písku a vyměšovat na odlehlém místě v kleci mimo pelíšek.

Hračky a další výrobky pro malé savce.

Přestože se malá zvířata ráda toulají po celém prostoru a hledají věci na hraní, je dobré jim poskytnout pořádnou dávku zábavy v jejich vlastním soukromém prostoru, tj. v kleci. Křečci a potkani ocení dárek v podobě navijáku a nového dřevěného domečku. Zatímco Max by si sám rád užíval takových dárků, Mrau nechápe, proč se musí tak unavovat běháním po jednom místě. Ztotožňuje se spíše s morčetem, které ocení blažený odpočinek v teple. Jedno je jisté, Max a Mrau vědí, že výrobky pro malé hlodavce musí splňovat všechny bezpečnostní požadavky. Každý chovatel malých chlupáčů by jim měl poskytnout nejen prvotřídní zábavu, ale také občasnou péči. Mezi přípravky pro malé savce, které pomáhají s péčí o srst, patří šampony do koupele, kartáče, hřebeny, nůžky se zaoblenými hroty nebo profesionální nástroje na odstraňování podsady. Výrobky pro malé savce, které naši odborníci nabízejí, jsou navrženy tak, aby poskytovaly to správné pohodlí a zábavu a váš mazlíček se v novém domově cítil dobře.

Jedinečné produkty

Mrau ví, jak důležité je být sám sebou za všech okolností! Abyste to svému domácímu mazlíčkovi umožnili, doporučuje nakupovat v zóně životního stylu. Najdete zde prvotřídní biopotraviny, občerstvení pečené místními kuchaři a personalizované doplňky pro domácí mazlíčky, kteří chtějí zdůraznit svou jedinečnost. Zóna životního stylu nabízí bezpečnou kosmetiku, hračky a předměty z ekologických zdrojů, které zdobí kočku, jejího majitele a jejich společný domov.

Nakupování ve prospěch zvířete i majitele.

Víme, že úspěšné nakupování není jen o dokonale vybraném sortimentu. O vaše pohodlí se stará také zákaznický servis, který je vám každý den k dispozici, kdykoli potřebujete konzultaci s odborníky. Víme také, že za svou aktivitu v obchodě jste rádi odměněni - proto našim zákazníkům přizpůsobujeme naše propagační nabídky. Proto se neváhejte přihlásit k odběru našeho newsletteru - je to komunikační kanál, jehož prostřednictvím budete dostávat exkluzivní nabídky šité na míru. Při nakupování na maxandmrau.pl máte také možnost sbírat body ve věrnostním programu a vyměnit je za slevy na další nákupy nebo atraktivní dárky z katalogu.

Máme výrobky pro tyto drobné savce:.