Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Příslušenství

Příslušenství pro domácí hlodavce

Společnost Mrau ví, jak důležité je vybavit klece výrobky nejvyšší kvality a mít přístup k nejpotřebnějšímu příslušenství pro majitele hlodavců. Proto jsme do této kategorie zařadili vše, co je při péči o hlodavce nezbytné a užitečné. Společnost Mrau nás neustále přesvědčuje, abychom rozšiřovali naši nabídku o nové, vysoce kvalitní výrobky, kdykoli je to možné. Mezi naše příslušenství patří neutralizátory zápachu, kartáče, misky a napáječky a také krmítka a přepravníky.

Jaké jsou nepostradatelné doplňky pro hlodavce?

Mezi příslušenství pro hlodavce patří výrobky pro péči o ně. V naší nabídce jsou kartáče, které nám pomohou při péči o domácího mazlíčka. Se správným kartáčem nejenže ulevíme našemu hlodavci během línání, ale také ho zbavíme až 90 % již vypadaných chlupů, takže ve vzduchu není tolik alergenů. Mrau připomíná, že pravidelná péče o srst, zejména v období línání, je nezbytná pro zachování zdraví a pohody vašeho domácího mazlíčka.
Příslušenství ke klecím je v této kategorii nejrozsáhlejším segmentem. Zde najdete produkty, které jsou základním vybavením každé klece. Patří mezi ně misky, které jsou nezbytné pro všechny druhy hlodavců. Tato zvířata by měla být vybavena dvěma miskami. Nejlepší jsou těžší mísy, například keramické nebo závěsné. Hlodavci jsou zvířata, která ráda převracejí nádoby s potravinami, takže abyste tomu zabránili, je nejlepší investovat do některého z výše uvedených výrobků. Výhodou závěsných misek je také úspora místa v kleci.
Napáječka je další nezbytnou součástí vybavení klece. Každé zvíře by mělo mít stálý přístup k čerstvé vodě. Abyste to zajistili, vyplatí se pořídit si vhodnou pítko vhodné velikosti. Miska s vodou není v případě hlodavců nejlepším nápadem, protože mají tendenci vylévat do tekutiny stelivo, čímž se voda znečistí a nedá se pít. K tomuto účelu jsou nejlepší volbou napáječky, které díky kovové kouli na konci hadičky zaručují čistou vodu a dávkování podle potřeb zvířete. Tento systém také zaručuje, že podestýlka zůstane suchá.
Redentní krmítka pro hlodavce jsou nepostradatelnou součástí vybavení klece. Základní složkou potravy mnoha druhů hlodavců je seno, které by nemělo být umístěno přímo na zemi, kde se znečišťuje a může se stát místem močení, což způsobuje intenzivní a nepříjemný zápach. Abyste tomu předešli, vyplatí se pořídit krmný box, např. takový, který lze snadno připevnit na stěnu klece. Tento způsob podávání jídla je pro zvíře také velmi atraktivní.

Nezbytné příslušenství pro majitele hlodavců

Mezi produkty, které jsou velmi užitečné pro chov hlodavců, patří neutralizátory zápachu a odstraňovače zápachu domácích zvířat. Ty zajišťují příjemnou vůni v místnosti, kde je zvíře umístěno, a zlepšují pohodlí ostatních členů domácnosti. Max a Mrau zdůrazňují, že transportéry jsou užitečné také v chovu, takže se nemusíte starat o to, abyste svého mazlíčka odvezli například k veterináři. Jsou také obzvláště užitečné, když často cestujeme a musíme si zvíře vzít s sebou.
Nejkvalitnější příslušenství pro hlodavce bylo vybráno a schváleno naším odborníkem na kočky. Mrau osobně zkontroloval kvalitu zpracování a trvanlivost všech plastových dílů tím, že je v naší laboratoři sundal z regálů.