Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Obojky proti blechám pro psy

Pro všechny čtyřnohé mazlíčky připravil Max mnoho přípravků a produktů, které zajišťují jejich zdraví a chrání je před parazity. Klíšťata a blechy patří k těm, které naše psy obtěžují nejvíce. Mohou přenášet nemoci, způsobovat alergie a zarudnutí kůže a jsou také velkým problémem pro své majitele. Klíšťata a blechy se množí velmi rychle, proto je důležité co nejrychleji reagovat na první příznaky u vašeho domácího mazlíčka. Levným a účinným způsobem, jak jim předcházet a jak se jich zbavit, je samozřejmě obojek proti blechám pro psy.

Princip účinku obojku proti blechám

Principy fungování obojku proti blechám pro psy jsou velmi nekomplikované. Ihned po nasazení obojek pravidelně uvolňuje účinné látky, které jsou smrtící pro blechy a jejich vajíčka a zcela neškodné pro domácí zvířata. Jsou ideální jak z hlediska prevence při procházkách a hrách na dvoře, tak i jako pomoc při odstraňování parazitů, kteří se již na těle psa nacházejí.

Výhody obojku proti blechám pro psy

Na rynku dostępnych jest wiele różnych preparatów przeciw pasożytom. Výhody obojku proti blechám pro psy pozwalają umieścić je na szczycie tej listy pod względem skuteczności i wszechstronności zastosowania. Wydzielają substancje czynne i zapobiegają inwazji pcheł w zależności od jakości produktu od kilku tygodni do nawet ośmiu miesięcy! Skuteczność obroży może nieco obniżać nadmierny kontakt z wodą. Max poleca, aby w przypadku psów, które często bawią się nad jeziorem czy podczas deszczowej pory roku, stosować wodoodporne obroże na pchły. Można z nich także korzystać podczas innych kuracji przeciwpchelnych, takich jak kąpiele z wykorzystaniem odpowiedniego szamponu lub stosowanie olejków eterycznych, co również wpływa na ich atrakcyjność i skuteczność. Są one także wyraźnie lepsze od działających doraźnie szamponów lub kropli. Zaletą obroży na pchły dla psa jest także jej szeroka dostępność i łatwość korzystania. Max proponuje preparaty uznanych i renomowanych firm, które są wyjątkowo skuteczne. Wbrew obiegowej opinii pchły mogą dopaść także te zadbane, domowe psy. Zdecydowanie nie są domeną tylko i wyłącznie podwórkowych kundelków. Właśnie dlatego dosłownie każdy właściciel czworonoga powinien pamiętać o pielęgnacji i profilaktyce, zapobiegającej inwazji pcheł.

Obojek proti blechám pro psy - udržujte svého mazlíčka zdravého!

Je však důležité mít na paměti, že náš pes může být alergický na účinné látky obsažené v obojku, proto je důležité si pečlivě přečíst, jaké účinné látky výrobek obsahuje. Obojky obvykle nejsou vhodné pro štěňata mladší tří měsíců. Max si je vědom důležitosti péče o zdraví své i svých kamarádů. Široká škála dostupných přípravků pomůže zabránit napadení klíšťaty nebo blechami a zajistí estetický vzhled srsti. Výrobci také nabízejí obojky pro psy v různých barevných variantách, aby plně uspokojili majitele psů a jejich čtyřnohé přátele.