Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

škrabadla pro kočky

Mrau dobře ví, že každý malý tygr si potřebuje občas nabrousit drápy a protáhnout páteř. Aby se kočičí tlapky vyhnuly nové designové pohovce a starožitnému konferenčnímu stolku, vyplatí se pořídit si škrabadlo. Kočičí škrábání má mnoho výhod, proto se vyplatí nechat ho svému příteli dělat a zajistit mu bezpečné podmínky. Mrau si nedokáže představit den bez několika škrábanců.

Škrabadla pro kočky - výhody

Zdá se, že kočičí škrábání je jen rozmar nebo způsob, jak se nudit, ale kočky mají z této činnosti mnoho zajímavých výhod. Když zaryjí drápky do povrchu předmětu, vylučují polštářky jejich tlapek látku, která kočce umožňuje označit si své území. Tento postup mu poskytuje pocit bezpečí a klidu. Škrabadla pro kočky jsou obzvláště užitečná pro domácí mazlíčky, kteří neopouštějí pohodlí domova, a snadno jim umožňují protáhnout všechny svaly na tlapkách. Mrau takovou gymnastiku miluje a nedokáže si představit dům bez pořádného škrabadla. Škrabadla pro kočky jsou také nástroji pro péči o srst, které umožňují udržovat správnou hygienu kůže. Mrau miluje škrabadla, protože mu umožňují očistit si tlapky od odumřelé kůže. Stačí pár minut kočičí manikúry a jeho drápky jsou jako nové!

Kartonová škrabadla pro kočky

Ekologická a lehká kartonová škrabadla pro kočky se dodávají v mnoha originálních tvarech a snadno zapadnou do každé domácnosti. Mrau miluje své škrabadlo, které zároveň slouží jako pohodlný pelíšek. Díky vyhřívacím funkcím budou koťata na svém oblíbeném lehátku ráda odpočívat. Škrabadla pro kočky na stěnu jsou také univerzálním řešením pro větší plemena - velká škrabadla pro kočky umožňují volný pohyb tlapek. Škrabadla pro kočky z vlnité lepenky s catnipem přitáhnou pozornost vaší kočky a odlákají ji od nábytku a dřevěných rámů, zatímco přírodní vůně jí dodají dobrou náladu.

Škrabadlo pro kočky

Stojany pro kočky jsou ideálním řešením pro malé domy a byty, protože nezabírají mnoho místa. Praktický tvar zajišťuje, že se tlapky kotěte při škrábání dobře drží, a látkový základ je příjemný na dotek. Sloupky jsou mimořádně exkluzivní škrabadla pro kočky, která jsou potažena konopným vláknem. Drsná vlákna snadno udrží drápy v dobrém stavu. Kromě toho se škrábadla pro kočky velmi snadno montují a jsou vybavena protiskluzovými nožičkami pro bezpečné používání. Mrau už se elegantně rozvaluje na svém škrabadle a spokojeně vrní!

Škrabadla pro kočky - design

Ve společnosti Max & Mrau se staráme nejen o potřeby koček, ale také jejich majitelů. V naší nabídce najdete různé designy škrabadel pro kočky, takže je lze sladit s jakýmkoli interiérem. Sloupky, racionalizované postele nebo stojící palety - všechny tyto produkty najdete v našem obchodě a snadno se přizpůsobí individuálním požadavkům. Mrau má nejraději stojící škrabadla, která mu umožňují volně se natáhnout k radosti domácích.