Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FERA Sunset Ponton pelíšek pro psy M 82 x 57 cm

Značka: FERA
69020
499 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 125 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Psí pelíšek!

Obdélníkový pelíšek pro psy. Je ideální pro dospělé psy i seniory a štěňata.

Pelíšek - ponton je mimořádně pohodlné a uspokojí i ty nejvybíravější psy! Pelech je hustý a pružný, neshrnuje se a dokonale se přizpůsobí tvaru psího těla. Tato ergonomie pelíšku Sunset umožňuje vašemu psovi účinně odpočívat a uvolňovat svaly. Univerzální a estetický pelíšek se hodí do každého interiéru. Pelíšek je vyroben z měkkého a příjemného materiálu, který je však velmi odolný. Snadno se čistí a spodní strana pelíšku je potažena čalounickým materiálem, který zajišťuje dobrou přilnavost např. na koberci a je také odolný proti oděru a otěru.

Jedinečnou výhodou pelíšku je vestavěný zip, díky kterému lze horní vrstvu snadno a rychle vyjmout a vyčistit. To umožňuje udržovat hygienu lůžkovin. Postel je proto ideální pro alergiky! Potah lze navíc prát na 30 stupňů

Okraje pelíšku jsou mírně zvýšené a vyztužené, aby poskytovaly pevnou oporu odpočívajícímu čtyřnožci a pečovaly o zdraví jeho páteře. Tvar pelíšku umožňuje jeho přesné umístění v kleci boudy pro maximální odpočinek vašeho psa.

Nedoporučuje se čistit pelíšek nasucho, sušit v sušičce a žehlit.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Barva:
Šedý
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
FERA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.