Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Obojek a vodítko pro psy

Obojek a vodítko pro psy

Max je jedním z těch psů, kteří milují dlouhé procházky a mají nekonečné množství energie. Díky tomu jsme měli mnoho příležitostí otestovat obojky a vodítka pro psy. Mrau je spíše domácí typ a takové vybavení nepoužívá. Pomohl nám však vybrat ta nejlepší vodítka pro naše psy z vizuálního hlediska. Náš sortiment tak splňuje očekávání i těch nejnáročnějších čtyřnožců a jejich majitelů. V této kategorii najdete nejen obojky a vodítka pro psy, ale také další užitečné doplňky pro venčení, jako jsou postroje, psí známky, náhubky a pomůcky na ochranu proti hmyzu, které Max osobně oceňuje.

Obojky a vodítka pro psy - široký výběr na Max & Mrau

Výsledkem mnoha důkladných testů provedených společností Max jsou vysoce kvalitní osvědčené obojky a vodítka, jejichž mnoho variant najdete v naší nabídce. Obojky jsou určeny pro psy různých hmotností, v mnoha barevných a designových provedeních - všechny spojuje vysoký komfort uživatele psa. Zajímavou možností jsou obojky proti štěkání, které omezují štěkání malého psa pomocí vibrací a zvuku. Toto řešení je zcela bezpečné a nezpůsobuje psovi žádné utrpení. Nabízíme také adaptivní obojky, které stimulují proces učení psa a pomáhají mu udržet si klid vhodnou přípravou. Stejně široký je i výběr vodítek různých délek, tlouštěk, barev a pevnosti v závislosti na hmotnosti psa. Vodítka se dodávají v klasické a automatické variantě. Max má rád ty druhé, které mu dávají větší volnost, ale v případě potřeby pomáhají zkrotit jeho zvědavou povahu.

Obojek a vodítko pro psa na ochranu před hmyzem

Naše obojky a vodítka nejsou jen doplňky pro venčení. Obojek může psa ochránit také před nebezpečným hmyzem, který přenáší nemoci, zejména klíšťaty. V našem obchodě najdete také obojky proti blechám určené pro psy různých velikostí.

Nejen obojky a vodítka pro psy - také známky a postroje pro psy

Do kategorie "obojky a vodítka pro psy" jsme zařadili také další produkty testované Maxem, které souvisejí s oblíbenou činností psů, a to s venčením. Náš odborník si je vědom jeho temperamentu, který ho při zachycení stopy nebo vystopování spoluhráče nutí instinktivně běžet dopředu s rizikem, že se ztratí. Řešením tohoto problému jsou adresní štítky připevněné k obojku. Pak stačí, aby pes potkal dobrého člověka, který mu pomůže najít domov. Pro psy, kteří nemají rádi obojky, nabízíme pohodlnou alternativu - postroje. Max pro své přátele vybral ty nejpohodlnější a nejmódnější modely. Obojky a vodítka nejsou jedinými výrobky, které pomáhají udržet psa v bezpečí a usnadňují procházku psovi i majiteli. Max miluje svítící pomůcky, díky nimž vyniká mezi ostatními psy v okolí a pro člověka, který ho venčí, je v noci lépe viditelný.

Puzzle

Kategorie "obojky a vodítka pro psy" zahrnuje také výrobky, které jsou pro psy tabu. Bohužel náhubky jsou důležitým doplňkem i pro ty nejkrvežíznivější svěřence, stejně jako pro mnoho psů mírného temperamentu při návštěvě veterináře. Dbáme však na to, aby náhubky dostupné v našem obchodě byly co nejpohodlnější! Z jakých produktů si můžeme vybrat:.