Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Ryby

Malý podmořský svět v akváriu vzbuzuje zvědavost nejen u chovatelů ryb, ale i u všech ostatních živočichů. Mrau se rád dívá přes sklo a pozoruje ryby, ale vždy s mírumilovnými úmysly. Po dlouhém přemýšlení si je nyní jistý, jaké produkty může doporučit všem milovníkům vodní fauny a flóry. Akvaristika už pro něj není záhadou.

Potrava pro mořské živočichy.

Max a Mrau vědí, že hlavním potěšením v životě každého tvora je jídlo. Ryby sice nemají hlas, ale určitě by potvrdily názor našich odborníků. Jedno je jisté, každé zvíře, ať už se jedná o malého chlupáče, hlodavce nebo rybu, má jiné nutriční potřeby. Akvaristika je obor, který nám poskytuje cenné informace o správné výživě rybích druhů. Aby naši vodní živočichové žili zdravě, je důležité podávat jim kvalitní krmivo. V této kategorii najdete univerzální krmiva pro všechny druhy ryb i pelety s odlišnou strukturou. Zkušení chovatelé, pro které je akvaristika denním chlebem, se často setkávají s případy nemocných a náročnějších druhů ryb. Proto vědí, jak důležité je v takových chvílích poskytnout rybám specializovanou výživu, která jim pomůže obnovit sílu a zdraví.

Akvarijní sady.

Akvaristika se zabývá chovem ryb a rostlin v akváriu. Pro vstup do tohoto oboru je nutná dobrá příprava. Nejprve si pořiďte akvárium vhodné pro daný druh. Naši akvarističtí odborníci, pro které akvaristika není žádným tajemstvím, doporučují mít co největší akvárium. Kapacita akvária je samozřejmě závislá na prostoru, který je pro chov k dispozici. Kromě akvária doporučují Max a Mrau také vhodné stojany a skříňky, které rybám zajistí bezpečí a optimální sluneční světlo v akváriu. Pokud je akvaristika vaší novou vášní, naši čtyřnozí specialisté vám rádi poradí s výběrem toho správného akvária! A nezapomeňte se nás vždy zeptat na jakékoli dotazy týkající se vašeho akvária. Jsme tu pro vás!

Aquaristics - profesionální akvarijní vybavení.

Správné vybavení akvária poskytuje rybám a rostlinám pohodlné životní podmínky a usnadňuje péči o akvárium. Max a Mrau také dodávají, že akvarijní ryby vypadají lépe, když jsou vybaveny. Ačkoli je Mrauovou specializací akvaristika, náš druhý odborník nezůstává pozadu. Koneckonců ho zajímá téměř každá vodní plocha, ve které se dá koupat. Akvária bohužel nebyla testována Maxem, protože s jeho rozměry se při výrobě nepočítalo. Abychom rybám vytvořili příjemné podmínky, je vhodné je vybavit ohřívači a teploměry, aby mohly vždy kontrolovat teplotu vody. Vhodné osvětlení vytvoří pro ryby bezpečné mikroklima. Je třeba zdůraznit, že Max a Mrau jsou estéti, kteří se nespokojí s obyčejným akváriem bez jakýchkoli dekorací.

Využití akvária.

Údržba je další kategorií, kterou vytvořili Max a Mrau. Jelikož je akvaristika jejich dlouholetou vášní, mohou vám poradit s výběrem nejlepších produktů pro akvária. Nejdůležitější z nich je filtr, který umožňuje rybám dýchat. Akvaristika není jen o obdivování krásy mořských tvorů, ale také o udržování čistoty nádrže. Odborníci proto doporučují separátory nádrží, čisticí a úklidové prostředky, které jsou pro ryby zcela bezpečné.

Vodní jezírko

Max a Mrau vědí, že milovníci podmořského světa rádi investují nejen do akvárií. Rybníky jsou také velmi oblíbené jako způsob obdivování přírody a vodní flóry a fauny. Nabízíme produkty, které jsou ideální pro založení jezírka a jeho následný provoz. Specializované filtry a odstraňovače řas udrží vaše jezírko čisté. Máme také něco pro opravdové estéty, kteří si chtějí vyzdobit zahradu - osvětlovací prvky pro jezírka potěší každého! Mrau se na tato světla také rád dívá! Nezapomeňte také na krmivo pro ryby ve vašem jezírku - máme řadu produktů navržených s ohledem na potřeby těchto živočichů. Potraviny

Nakupování s bonusem!

Majitelé ptáků vědí, že ptáci jsou jedinečná zvířata a že jejich chov je velmi obohacující. Aby byl váš nákup ptáků ještě úspěšnější, nabízíme vám možnost poradit se s naším zákaznickým servisem, zeptat se na podrobnosti nabídky, porovnat konkrétní produkty nebo jednoduše využít zkušeností našich poradců, kteří vám pomohou s celým nákupním procesem, počínaje výběrem správného produktu. Při nakupování na maxandmrau.pl máte také možnost přihlásit se k odběru newsletteru, který vám umožní přístup k jedinečným nabídkám na míru, a využít věrnostního programu - nakupujete, sbíráte body a vyměňujete je za slevy, které můžete využít při dalších nákupech nebo na dárky z katalogu.

Jaké produkty pro ryby máme?

Krmivo pro ryby

Akvária pro ryby

Vodní jezírko