Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Další

Max ví, že každodenní život může být někdy komplikovaný a plný problémů. Ví také, že stojí za to usnadnit si život, a proto by se neměl vzdávat používání příslušenství, které může výrazně zlepšit jeho kvalitu. Používání různých pomůcek zlepší život zvířete i jeho majitele. Společnost Max se rozhodla vytvořit kategorii, která zahrnuje nepostradatelné doplňky užitečné v každodenním životě, stejně jako další výrobky, které se někdy mohou stát skutečnou záchranou v obtížné situaci.

Příslušenství pro čištění

Max je pes, který má bezvadné chování a dobře ví, že o jeho potřeby je třeba pečovat venku, nikoli v domě. Od útlého věku byl veden k čistotě a udržování čistoty na svém území. Jeho kamarádi to také vědí, ale velká část party jsou ještě malá štěňata, která občas trochu uklouznou. Kromě hněvu majitele s tím souvisí i několik dalších nepříjemných souvislostí - poškození povrchů a nepříjemný zápach. Max má pro vás radu. Doporučuje používat speciální kapaliny, jejichž chemické vlastnosti umožňují zbavit se nežádoucího problému. Pokud se vám stane, že máte na pohovce nebo křesle nepořádek, doporučuje použít odstraňovač zápachu z moči nebo odstraňovač skvrn. Tyto přípravky skvěle odstraňují nežádoucí pachy a zajišťují, že pes již nebude cítit místo, kde k zápachu došlo. Max také doporučuje používat bioenzymatický čistič podlah. Je ideální pro byty nebo domy, kde žijí i domácí zvířata, protože odstraňuje příčiny zápachu. Jejich vůně je přátelská k lidem i zvířatům. Max má rád vůni květin v domě!

Příslušenství pro vašeho psa - péče a zdraví

Max ví, že spokojený pes je samozřejmě upravené a především zdravé zvíře, a proto je tak důležité věnovat velkou pozornost nejen péči o jeho vzhled, ale především o jeho zdraví. Existuje mnoho plemen psů a o každé z nich se pečuje jinak. Někteří mají krátkou srst, jiní dlouhou a někteří mají srst, která vyžaduje velkou péči. Existuje mnoho pomůcek, které udržují srst vašeho domácího mazlíčka pod kontrolou a umožňují mu dodat požadovaný vzhled. Max by se zde však rád zaměřil nikoli na péči o srst, ale na neméně důležitou otázku čištění zubů vašeho psa v každodenní péči. Existuje mnoho pomůcek, které tento úkol usnadňují. Jedním z nich je náprstkový zubní kartáček. Maxovi bývalo nepříjemné, když mu s ním jeho majitel čistil zuby, ale už si na to zvykl. Ví, že se dostane i do těžko přístupných míst v jeho ústech a že mu pomůže ukázat jeho krásné a zdravé zuby čtyřnohým kamarádům.

Příslušenství pro psy - sáčky

Max si procházky opravdu užívá. Na čerstvém vzduchu by mohl strávit celý den. Nejenže má možnost běhat a poznávat nové kamarády, ale také se může starat o své potřeby. Max je velmi pořádkumilovný pes, takže ví, že znečištěné místo je třeba uklidit. Pro tento účel je nejlepším řešením použití sáčků na výkaly. Jeho majitel je s sebou bere na každou procházku. Max má speciální kontejner na odpadky, který je připevněný na vodítku. Takto je vždy připraven a zanechává po sobě uklizený nepořádek.