Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Míčky pro psy

1 2
1 2

Max je fanouškem hry ve všech podobách. Jednou z jeho nejoblíbenějších zábav je hra s míčem - aportování, neúspěšné plavání s míčem v jezeře, honička za míčem a boj s Mrauem o míč. Náš Max si navíc myslí, že hra s míčem se brzy stane olympijským sportem - no, možná se tak stane. Každopádně než se náš tester stane velkým psím sportovcem, soustředí se především na výběr výrobků pro obchod. Jeho tlapami a tlamou už prošla celá řada psích míčků: barevných i pevných, gumových i plastových, hladkých i drsných - dost na to, aby se v této oblasti stal skutečným odborníkem. Díky těmto praktickým znalostem si Max vybral své favority mezi psími míčky.

Míčky pro stimulaci psích instinktů

Míčky pro psy jsou nejen skvělou zábavou pro vašeho čtyřnohého miláčka - stimulují také jeho přirozené psí instinkty, což je velmi důležité v každé fázi jeho života, zejména v jeho vývojové fázi. Pronásledování prchajících předmětů je stimulací pro smysly psa a rozvíjí jeho mysl. Při hře s míčkem pes stimuluje své receptory a zároveň tráví čas aktivní zábavou. Max pro své čtyřnohé přátele záměrně vybral takové psí míčky, které svými vlastnostmi plní kromě čistě zábavné funkce i další, i když ta je podle Maxe nepochybně klíčová. Zvuky vydávané míčem, jeho tvar a dokonce i jeho vůně mohou být dobrými stimulanty!

Voňavé míčky pro psy

Jedním ze stimulantů může být vůně. Max jich miluje a poznává spoustu. Mezi jeho oblíbené vůně patří čerstvě otevřené mokré krmivo nebo mokrá tráva na ranní procházce. Nedávno objevil psí kuličky, které mají také vonné vlastnosti. Po krátké chvíli hraní se rozhodl, že se o tuto novinku musí rozhodně podělit se svými psími kamarády, a podal návrh na voňavé psí míčky do sortimentu obchodu.

Kuličky na zuby psů

Psí míčky jsou také vhodné k masáži dásní a mají vynikající vliv na samotné zuby - snižují totiž tvorbu zubního plaku. Psi mají přirozenou potřebu masírovat si dásně žvýkáním různých předmětů. Psí míče, které zde najdete, jsou vyrobeny výhradně ze zdravotně nezávadných materiálů a vyznačují se výjimečnou odolností a pevnými materiály nebo švy. Gumové míčky pro psy jsou prakticky nezničitelné. Max vždy pečlivě testuje odolnost svých hraček a snaží se je rozbít na co nejmenší kousky - psí míčky, které zde najdete, Maxovým testem prošly (nebo možná neprošly?). Každopádně se mu je nepodařilo rozkousat, i když se o to velmi snažil.

Psí míčky s ostny

Psí míčky s ostny czy też wypustkami również stanowią fantastyczną formę rozrywki dla mniejszych i większych czworonogów. Świetnie sprawdzają się przy masażu dziąseł, a sam kształt, jak określił go Max, jest szalenie intrygujący. Piłki dla psa z wypustkami wydają podczas gryzienia dźwięki, co stanowi dla psa dodatkową stymulację i zachętę do dalszej oraz coraz intensywniejszej zabawy.