Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FERA Ring Green oválný pelíšek velikost M

Značka: FERA
69171
665 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 166 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Oválný pelíšek pro vašeho mazlíčka

FERA Ring je oválný pelíšek pro vašeho mazlíčka ve smaragdové barvě o rozměrech 50x52x28 cm. Je to ideální místo na spaní a odpočinek pro vašeho čtyřnohého přítele. Pelíšek je vyroben z materiálu příjemného na dotek a její výplň tvoří silikon s mletou pěnou. Díky tomu se přizpůsobí tělu a poloze zvířete a poskytuje mu pohodlí a komfort. Pelíšek Ring je vhodný pro domácí mazlíčky, což znamená, že technologie, ze které byl vyroben, je šetrná ke zvířatům i jejich majitelům. Chloupky lze snadno odstranit a tkanina je chráněna a odolná proti prosakování kapaliny. Polštářek je odnímatelný, což usnadňuje čištění a praní. Díky tomu se pelíšek Ring snadno udržuje v čistotě. Vyšší okraje pelíšku poskytují oporu a stabilitu a krásná smaragdová barva dodává pelíšku velmi estetický vzhled a hodí se do každého interiéru. Oválný tvar pelíšku umožňuje psovi volně ležet a poskytuje mu pohodlné místo k odpočinku a spánku.

68x60x28 cm
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Barva:
Zelená
Velikost mazlíčka:
Střední a velká plemena
Značka:
FERA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.