Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Kosmetika a šampony pro psy

Pravidelná péče o srst je klíčem ke krásnému a upravenému vzhledu každého psa. Max si je dobře vědom toho, jak užitečná je správná kosmetika pro udržení dobré image. Podle něj by měly být přizpůsobeny typu a barvě srsti psa. Nejlepším důkazem toho je sám Max, který každý den potěší kolemjdoucí svou lesklou srstí hebkou na dotek. Ví však, že správná péče o čtyřnohého přítele nespočívá jen v péči o jeho kůži a srst, ale také o jeho oči a uši. Proto se rozhodl podělit se o své znalosti kosmetiky pro psy dostupné na trhu a vybrat ty, které se podle jeho názoru dokáží postarat o zdravý vzhled a jsou pro zvíře zcela bezpečné.

Šampon pro psy

Základním kosmetickým prostředkem, který by se měl nacházet vdomě obývaném psem, je samozřejmě šampon. Max však upozorňuje majitele, že jeho koupi by mělo předcházet pečlivé zvážení. Do svého seznamu kosmetiky zařadil šampony pro různé typy srsti a dokonce i pro konkrétní plemena. K dispozici jsou také přípravky pro antibakteriální léčbu nebo léčbu zánětů. Max pečlivě studoval složení jednotlivých produktů a snažil se vybrat jen ty, které by nedráždily pokožku žádného z jeho přátel. Šampony s přírodními složkami, jako je přeslička, heřmánek nebo makadamiový olej, jsou vynikajícími regeneračními a pečujícími přípravky. Max doporučuje také přípravky, které kromě čištění kůže a srsti mají i další funkce, např. zabraňují svědění a zauzlování nebo neutralizují nepříjemné pachy.

Kosmetika pro péči o psy

Max je pes, který se vyznačuje krásnou a dobře upravenou srstí. To je výsledek používání dokonale vybraného šamponu i kondicionéru. Nejen zdravá a výživná strava, ale také kombinace pěstící kosmetiky je receptem na krásný vzhled. Max proto vybral ty nejlepší přípravky pro péči o psy, které jsou vyrobeny z vysoce kvalitních surovin a rostlinných výtažků. Ty pomáhají zajistit hladké rozčesání srsti, zintenzivnění barvy srsti a její tvarování a úpravu. Max do této kategorie zařadil také specializované kondicionéry, které přispívají například ke snížení línání. Majitelům také doporučuje pohodlné používání sprejů, které nejen usnadní rozčesávání srsti vašeho mazlíčka, ale také výrazně zvýší její objem a lesk. Vedle těchto přípravků patří do této kategorie také terapeutické spreje, které pomáhají při kožních infekcích a jsou určeny k použití v ústech, mimo jiné k podpoře zubní hygieny a zdraví dásní. Při sdílení svých doporučení ohledně přípravků pro péči o psy Max nezapomněl ani na návrhy pro své nejmladší přátele, jejichž pokožka je citlivější a náchylnější k podráždění. kosmetika pro štěňata, kterou vybral, je nejen bezpečná, ale také dostatečně šetrná, aby se první koupání stalo pro ty nejmenší příjemným zážitkem.