Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Granule pro psy

1 2 3 4 5 6 7 8
... 29
1 2 3 4 5 6 7 8
... 29

Správné krmivo je klíčem ke zdraví, kondici a dobrému vzhledu vašeho psa, čehož je náš společenský a energický Max živým důkazem. Každé zvíře má individuální vkus na krmivo a každodenní jídlo by mělo být zdrojem živin a minerálů, které potřebuje, a také motorem k činnosti. Max se rozhodl podělit se o svá doporučení suchých potravin od osvědčených a uznávaných výrobců. Díky důkladnému zkoumání všech složek vybral pouze produkty, které se vyznačují vysokým obsahem bílkovin, jsou bohaté na cenné tuky a vlákninu, která podporuje trávení. Lahodné hovězí, křehké jehněčí nebo vynikající zvěřina? Společnost Max sestavila suchá krmiva pro psy, která zaručují dobrou chuť a vyváženou stravu.

Suché krmivo pro juniory

Max si je vědom toho, jak správně složená strava ovlivňuje správný vývoj štěňat. S ohledem na své nejmladší přátele vytvořil seznam suchých potravin pro juniory bohatých na vitamíny, živiny a minerály. Díky rozlišení produktů určených pro štěňata malých, středních a velkých plemen si každý majitel může snadno vybrat krmivo, které mu dodá potřebnou dávku energie pro správný růst. Podle Maxe je konzistence suchého krmiva pro juniory důležitá, proto našel výrobky, které se nebudou špatně jíst a zabrání onemocnění zubů. Vhodně zvolené krmivo pro nejmladšího psa podporuje také funkci jeho kloubů a chrupavek - na to náš přítel Max při studiu složení nezapomněl.

Suché krmivo pro seniory

Suché krmivo je pro mnoho domácích zvířat základním krmivem po celý život. Společnost Max se s ohledem na své starší přátele rozhodla najít výrobky, které jsou vhodně přizpůsobeny jejich věku. Proto v této kategorii najdou majitelé psů suché krmivo pro seniory s nízkým obsahem tuku, ale obohacené mimo jiné o vlákninu a mastné kyseliny Omega 3 a 6. Dobře vyvážené složení zajistí, že i nejstarší přátelé Maxe se budou těšit dobrému zdraví a chuti do každodenní hry.

Suché krmivo pro osoby se speciálními potřebami

Max má každý den velkou chuť k jídlu a potřebu neustálého pohybu. Ví však, že nerovnováha mezi těmito dvěma činnostmi může u psů vést k nadměrnému přibírání na váze s dalšími nepříjemnými důsledky. Proto přišel s rozsáhlou nabídkou suchých krmiv pro psy s nadváhou. Tyto produkty jsou nejen méně kalorické, ale mají také pozitivní vliv na léčbu selhání ledvin a jater. Max nezapomněl ani na psy, kteří v krmivu špatně vstřebávají obiloviny. Pro majitele, kteří se rozhodli zvolit suché krmivo bez obilovin, zařadil do této kategorie výrobky s vysokým obsahem masa určené pro zvířata s citlivým zažívacím systémem.