Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Taste Of The Wild High Prairie 12,2 kg - bezobilné krmivo pro psy

58294
1208 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 302 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Granule jsou mimořádně účinným zdrojem energie pro velmi aktivního psa. Cenné zdravotní vlastnosti
Toto bezobilné krmivo se zeleným hráškem a sladkými bramborami je mimořádně účinným zdrojem energie pro velmi aktivní psy. Dá se používat prakticky po celý život zvířete. Díky použití unikátních surovin, jako je pečený bizon a zvěřina, má jedinečnou a jedinečnou chuť. Přídavek ovoce a zeleniny je cenným zdrojem antioxidantů, podporuje imunitní systém a ovlivňuje zdraví.

Granule pro psy všech věkových kategorií
Krmivo obsahuje správné množství a kvalitu omega kyselin a přísad, které podporují trávicí systém, např. vlákninu z brambor. Pouze zdravé suroviny – žádná kukuřice, sója nebo vedlejší produkty. Obsahuje také minerály v chelátové formě, které jsou nezbytné pro vyváženou stravu pro vašeho psa.

Ingredience:
Zubří maso, jehněčí moučka, kuřecí moučka, sladké brambory, zelený hrášek, brambory, řepkový olej, vejce, hovězí maso, pečená zvěřina, přírodní aroma, rajčatový protlak, bramborový protein, hrachový bílek, mořská rybí moučka, sůl, sušený kořen čekanky, rajčata, borůvka, malina, extrakt z juky Schidigera, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus reuteri, thiamin, biotin, kyselina listová, všechny minerály a vitamíny doporučené AAFCO ve výživě psů.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.2
Produktová řada:
TASTE OF THE WILD High Prairie
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TASTE OF THE WILD

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Bizon
Tuky (%):
18
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.