Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Taste Of The Wild Pacific Stream Puppy 12,2 kg - granule pro štěňata s mořskými rybami

58289
1271 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 318 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Granule pro štěňata po odstavu starší 6 týdnů

Granule bez obilných zrn

Suché krmivo poskytuje snadno stravitelnou energii pro rychle rostoucí štěňata. Díky použití jedinečných surovin, jako je čerstvé maso z lososa a uzené maso z lososa, má výjimečnou a jedinečnou chuť. Přidání ovoce a zeleniny je cenným zdrojem antioxidantů, podporuje imunitní systém a podporuje zdraví.

Speciálně vybrané ingredience

Díky jedinečnému složení lososího masa, sladkých brambor, lesních plodů a rajčat bude váš pes jíst s chutí a vy budete mít jistotu, že váš mazlíček jí zdravé jídlo. Suché krmivo pro štěňata navíc obsahuje přísady na podporu trávicího systému a bramborovou vlákninu, takže si můžete být jisti, že váš pes bude zdravě kakat. Pouze zdravé ingredience - žádná kukuřice, sója ani vedlejší produkty.

Složení:

losos, mořská rybí moučka, batáty, brambory, zelený hrášek, hrachový protein, řepkový olej, rajčatový protlak, uzený losos, masová moučka z lososa, přírodní aroma z divočáka a kuřete, lososový olej (zdroj dha), sůl, směs přírodních tokoferolů , sušený kořen čekanky, extrakt z yucca schidigera, rajče, borůvka, malina, suché fermentační produkty: enterococcus faecium, lactobacillus acidophilus, lactobacillus casei, lactobacillus plantarum, suchý extrakt z fermentace trichoderma longibrachiatum, thiamin, vitamíny a biotin, všechny minerály aafco ve výživě psů.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.2
Produktová řada:
TASTE OF THE WILD Pacific Stream Puppy
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TASTE OF THE WILD

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Losos
Tuky (%):
15
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.