Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TASTE OF THE WILD Pine Forest granule pro psy 2 kg

46070
301 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 75 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Jedinečná receptura

Taste of the Wild Pine Forest je jedinečné krmivo pro dospělé psy. Jeho složení vychází z jelena, jehněčího, ryb a luštěnin. Tato kombinace poskytuje chutnou a zdravou výživu pro vašeho mazlíčka.

Lidé a lehce stravitelné jelení maso je cenným zdrojem vysoce kvalitních bílkovin, které pomáhají budovat a udržovat silné svaly. Je to také skvělá alternativa pro psy, kteří mohou být citliví na jiné zdroje bílkovin.

Pokrm obsahuje také přídavek cizrny, čočky, rajčat, borůvek a malin, které jsou cenným zdrojem antioxidantů. Tyto ingredience podporují imunitní systém vašeho psa a mají pro-zdravotní účinek.

Taste of the Wild Pine Forest není jen chutné jídlo, ale také zdravé jídlo, které pečuje o zdraví a pohodu vašeho mazlíčka.

Složení:

Jelen (10 %), jehněčí moučka, cizrna (10 %), zelený hrášek (10 %) , čočka (10%), hrachová moučka, sušené droždí, vejce, kanadský řepkový olej, rajčatový protlak, moučka z oceánských ryb, lososový olej (zdroj DHA), minerální látky, sušený kořen čekanky, rajčata, borůvky, maliny a extrakt z juky Schidigera.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2
Produktová řada:
TASTE OF THE WILD Pine Forest
Velikost mazlíčka:
Všechna
Hmotnost v produktové řadě:
Značka:
ACANA, TASTE OF THE WILD

Určení

Životní fáze:
Všechny
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
28
Druh bílkovin:
Zvěřina
Metabolická energie (%):
3600
Tuky (%):
15
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.