Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Taste Of The Wild Pacific Stream 5,6 kg - granule pro psy s uzeným lososem

58558
734 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 184 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Taste Of The Wild Pacific Stream - nezapomenutelná chuť

Krmivo Taste Of The Wild Pacific Stream má dokonale vyváženou chuť, která jistě osloví každého pejska. Náš odborník na výživu Max si myslí, že jde o jednu z nejchutnějších potravin na trhu, a ví, o čem mluví, protože jich otestoval spoustu. S lososem, moučkou z oceánských ryb a sladkými bramborami Taste Of The Wild Pacific Stream jistě potěší i ty nejvybíravější zvířecí jazýčky.

Chutné jídlo nejen pro citlivé zvířecí jazýčky

Krmivo Taste Of The Wild Pacific Stream neobsahuje obiloviny, takže je ideální pro psy s citlivým zažívacím traktem. Kromě toho je obsah ovoce a zeleniny velmi cenným zdrojem vitaminů a antioxidantů, které prospívají zdraví a posilují imunitní systém. Toto krmivo je vhodné nejen pro citlivé psy. Díky vyváženému složení je vhodná pro všechna domácí zvířata.

Zdravá strava pro vašeho psa

Krmivo Taste Of The Wild Pacific Stream obsahuje syrové a uzené maso z lososa, sladké brambory, hrášek, rajčata a mnoho další zeleniny a ovoce. Tím našemu příteli dodáme všechny potřebné živiny v pro něj velmi atraktivní a chutné formě.

Složení:

maso z lososa, masová moučka z oceánských ryb, sladké brambory, kanadský řepkový olej, masová moučka z lososa, uzené maso z lososa, bramborová vláknina, přírodní aroma, sušený kořen čekanky, rajčata, borůvka, malina, extrakt s jukou schidigerou, enterococcus faecium , lactobacillus casei, lactobacillus acidophilus, saccharomyces cerevesiae fermentační rozpustné látky, sušený fermentační extrakt z Aspergillus oryzae, biotin, kyselina listová, všechny minerály a vitamíny doporučené aafco ve výživě psů.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
5.6
Produktová řada:
TASTE OF THE WILD Pacific Stream
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TASTE OF THE WILD

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Losos
Tuky (%):
15
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.