Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Taste Of The Wild High Prairie Puppy 5,6 kg - granule pro štěňata bez obilovin s bizonem

58871
787 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 197 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Krmivo lze používat pro štěňata po odstavu od 6 týdnů věku. Krmivo bez obilných zrn

Poskytuje snadno stravitelnou energii pro rychle rostoucí štěňata. Díky použití jedinečných surovin, jako je pečený bizon a zvěřina, má výjimečnou a jedinečnou chuť. Přídavek ovoce a zeleniny je cenným zdrojem antioxidantů, podporuje imunitní systém a podporuje zdraví.

Speciálně vybrané složky

Krmivo pro štěňata bez obilovin se správným množstvím a kvalitou omega kyselin. Granule pro štěňata navíc obsahuje přísady na podporu trávicího systému a bramborovou vlákninu, takže si můžete být jisti, že váš pes bude zdravě kakat. Pouze zdravé ingredience - žádná kukuřice, sója ani vedlejší produkty. Obsahuje také minerální látky v chelátové formě, které jsou nezbytné pro vyváženou stravu vašeho psa.

Složení:

bizoní maso, jehněčí moučka, sladké brambory, vejce, hrachový protein, zelený hrášek, brambory, řepkový olej, rajčatový protlak, pečená zvěřina, pečené bizoní maso, lněné semínko, bramborová vláknina, mořská rybí moučka, lososový olej (zdroj dha ), sůl, sušený kořen čekanky, přírodní aromatická přísada divoké a kuřecí hmoty, extrakt z juky schidigera, rajče, borůvka, malina, produkty suché fermentace: enterococcus faecium, lactobacillus acidophilus, lactobacillus casei, lactobacillus plantarum, suchý extrakt z fermentace trichoderma longibrachia thiamin, biotin, kyselina listová, všechny minerály a vitamíny doporučené společností aafco ve výživě psů.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
5.6
Produktová řada:
TASTE OF THE WILD High Prairie Puppy
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TASTE OF THE WILD

Určení

Životní fáze:
Všechny
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
28
Druh bílkovin:
Jehněčí
Tuky (%):
17
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.