Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Royal Canin Neutered Adult Small Dog 8 kg granule pro dospělé psy malých plemen po sterilizaci

Značka: ROYAL CANIN
14199
1264 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 316 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Neutered Small Dog je kompletní krmivo pro dospělé psy malých plemen (do 10 kg) se sklonem k nadváze a/nebo zubním problémům. Vhodná nízkokalorická receptura pro pocit sytosti, jedinečné krokety a přesně stanovené dávkování pomáhají udržet optimální tělesnou hmotnost dospělých psů po sterilizaci. Royal Canin VET DOG Neutered Small Adult Weight & Dental obsahuje vysoce stravitelné bílkoviny (LIP** protein), čekankovou dužinu a rybí tuk pro maximální ochranu trávicího traktu. Patentovaný komplex koaktivních antioxidantů (vitaminy E a C, taurin a lutein) pomáhá snižovat poškození buněk způsobené oxidačním stresem a volnými radikály. Mechanický čisticí účinek kroket je dále posílen biochemickým působením polyfosfátu sodného, který váže vápník obsažený ve slinách, čímž snižuje jeho koncentraci v ústech a zpomaluje mineralizaci zubního plaku.

Složení: ječmen, kukuřice, sušené vepřové bílkoviny, sušené drůbeží bílkoviny, pšeničná mouka, rostlinná vláknina, pšeničný lepek, hydrolyzované živočišné bílkoviny, živočišné tuky, minerální soli, čekanková dužina, sójový olej, rybí olej, slupky a semena psyllia, frukto-oligosacharidy, citrát draselný, DL-methionin, polyfosfát sodný, taurin, vitamíny, extrakt z měsíčku lékařského, L-karnitin.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
8
Produktová řada:
ROYAL CANIN VCN Neutered Adult Small dog
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Wskazania zdrowotne:
  • Kastrace
Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nadváha a/nebo po sterilizaci/kastraci
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Metabolická energie (%):
3275
Fosfor (%):
0.6
Tuky (%):
11
Vápník (%):
0.7
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.