Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Royal Canin Neutered Adult Small Dog 1,5 kg granule pro dospělé psy malých plemen po sterilizaci

Značka: ROYAL CANIN
31312
302 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 76 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní krmivo špičkové veterinární řady VET Care, určené pro dospělé kastrované psy malých plemen (hmotnost do 10 kg) s tendencí k nadváze či s dentálními problémy; od 12 měsíců věku.

Receptura speciálně přizpůsobená nutričním požadavkům dospělých kastrovaných psů a fen malých plemen. Klade si dva hlavní cíle: Pomoci udržet optimální tělesnou hmotnost - riziko vzniku nadváhy a obezity je u kastrovaných psů vyšší než u psů nekastrovaných. Program společnosti Royal Canin pro kastrované psy pomáhá udržovat optimální hmotnost zvířat po kastraci na základě zvláštních receptur, speciálního tvaru granulí a upraveného dávkování. Zlepšovat hygienu dutiny ústní - psi malých plemen jsou obzvláště náchylní k tvorbě zubního plaku a kamene. Tvorbu zubního kamene redukuje polyfosfát sodný, který vychytává vápník rozpuštěný ve slinách.

Výhody krmiva:

  • Kombinace vyjímečného složení s nízkým obsahem kalorií a vysokou schopností zasycení, velmi příznivá velikost granulí a přiložené pokyny pro dávkování pomáhají udržet ideální tělesnou hmotnost vykastrovaného dospělého psa.
  • Efekt mechanického otěru suchých granulí o povrch zubů je zesílen přídavkem fosfátu sodného. Tato účinná látka váže vápník, čímž omezuje jeho koncentraci ve slinách v ústní dutině a nepřímo tak působí proti tvorbě a usazování zubního kamene.
  • Kombinace vysoce stravitelných bílkovin, čekankové drti a rybího tuku navozuje rovnováhu střevní mikroflóry a chrání střevní sliznici, čímž zajišťuje maximální snášenlivost zažívacího traktu dospělých psů.
  • Patentovaná směs antioxidantů (vitamíny E a C, taurin a lutein) pomáhá zmírňovat poškození buněk způsobené oxidací a aktivitou volných radikálů.
  • Logo S/O Index zaručuje, že dané krmivo napomáhá vytvoření takového prostředí v moči, které brání tvorbě močových kamenů, těmi častěji trpí malí psi.

    Další informace

    Po kastraci se tato dieta může používat u malých psů mezi 7. a 10. měsícem věku s krmným režimem přizpůsobeným konci růstové fáze, jak je zde uvedeno:

    Složení:

    Dehydratované drůbeží maso, kukuřice, ječmen, dehydratovaný vepřový protein, pšeničná mouka, rostlinná vláknina, pšeničný lepek, hydrolyzované živočišné proteiny, živočišné tuky, dužina čekanky obecné, minerály, sojový olej, rybí tuk, fruktooligosacharidy (FOS), slupky a semena jitrocele indického, citrát draselný, DL-methionin, polyfosfát sodný, taurin, extrakt z měsíčku (zdroj luteinu), L-karnitin.

    Nutriční hodnoty:

    Proteiny 30% tuky 11% uhlohydráty 27,8% celková vláknina 16% hrubá vláknina 7% metabolizovaná energie 3662 kcal/kg EPA + DHA 0,3% Omega 6 mastné kyseliny 2,2% Omega 3 mastné kyseliny 0,5% vápník 0,7% fosfor 0,6% L-karnitin 200 mg/kg zinek 245 mg/kg Směs synergicky působících antioxidantů vitamín E 600mg/kg vitamín C 200mg/kg taurin 3000mg/kg lutein 5mg/kg
  • Otázky a odpovědi (FAQ)

    Parametry

    Hmotnost obalu (kg):
    1.5
    Produktová řada:
    ROYAL CANIN VCN Neutered Adult Small dog
    Velikost mazlíčka:
    Malá plemena
    Značka:
    ROYAL CANIN

    Určení

    Wskazania zdrowotne:
    • Kastrace
    Životní fáze:
    Dospělý
    Speciální požadavky:
    Nadváha a/nebo po sterilizaci/kastraci
    Věk mazlíčka od:
    12. měsíce

    Složení

    Bílkoviny (%):
    30
    Fosfor (%):
    0.6
    Tuky (%):
    11
    Vápník (%):
    0.7
    Jaké jsou zásady recenzí produktů?

    Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

    Recenze

    Nikdy znaleziono żadnych názoru

    Napsat recenzi

    Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

    Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.