Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Royal Canin Renal Select 10 kg veterinární krmivo pro dospělé psy

Značka: ROYAL CANIN
45709
1629 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 407 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Specializované krmivo pro psy s chronickým onemocněním ledvin (CKD)

Dieta RENAL SELECT je kompletní dietní krmivo pro psy, které zlepšuje funkci ledvin. Doporučuje se v případě chronického nebo akutního selhání ledvin díky nízkému obsahu fosforu a bílkovin, které jsou však velmi kvalitní.

Zpomaluje další progresi onemocnění a snižuje zátěž ledvin.

Složení na podporu funkce ledvin při CKD: snížený obsah fosforu, přidané EPA a DHA a antioxidační komplex. Dysfunkce ledvin může vést k urémii. Dostatečné množství kvalitních bílkovin pomáhá snižovat zátěž ledvin. Chronické selhání ledvin může vést k metabolické acidóze. Přídavek alkalizujících látek pomáhá udržovat metabolickou rovnováhu v těle.

Kontraindikace a doporučení

Kontraindikace: těhotenství, laktace, pankreatitida, anamnéza pankreatitidy, hyperlipidémie. Před použitím doporučujeme kontaktovat svého veterinárního lékaře. Krmivo lze podávat po namočení. Přidejte do misky teplou vodu v poměru 2:1 ke krmivu a nechte 20 minut působit.

Složení:

rýže, kukuřičná mouka, živočišné tuky, kukuřice, dehydrovaná drůbeží bílkovina, hydrolyzovaná živočišná bílkovina, řepné řízky, rybí tuk, minerální látky, pšeničný lepek*, rostlinná vláknina, sójový olej, frukto-oligosacharidy, slupky a semena psyllia, extrakt z měsíčku lékařského ( zdrojové luteiny)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Produktová řada:
ROYAL CANIN Renal Select Canine
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin
Věk mazlíčka od:
12. měsíce
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.