Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Royal Canin Neutered Adult Small Dog 3,5 kg granule pro dospělé psy malých plemen po sterilizaci

Značka: ROYAL CANIN
4402
569 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 142 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Neutered Small Dog je kompletní krmivo pro dospělé psy malých plemen (do 10 kg) se sklonem k nadváze a/nebo zubním problémům.

Vhodná nízkokalorická receptura pro pocit sytosti, jedinečné krokety a přesně stanovené dávkování pomáhají udržet optimální tělesnou hmotnost dospělých psů po sterilizaci. Royal Canin VET DOG Neutered Small Adult Weight & Dental obsahuje vysoce stravitelné bílkoviny (LIP** protein), čekankovou dužinu a rybí tuk pro maximální ochranu trávicího traktu. Patentovaný komplex koaktivních antioxidantů (vitaminy E a C, taurin a lutein) pomáhá snižovat poškození buněk způsobené oxidačním stresem a volnými radikály. Mechanický čisticí účinek kroket je dále posílen biochemickým působením polyfosfátu sodného, který váže vápník obsažený ve slinách, čímž snižuje jeho koncentraci v ústech a zpomaluje mineralizaci zubního plaku.

Složení: ječmen, kukuřice, sušené vepřové bílkoviny, sušené drůbeží bílkoviny, pšeničná mouka, rostlinná vláknina, pšeničný lepek, hydrolyzované živočišné bílkoviny, živočišné tuky, minerální soli, čekanková dužina, sójový olej, rybí olej, slupky a semena psyllia, frukto-oligosacharidy, citrát draselný, DL-methionin, polyfosfát sodný, taurin, vitamíny, extrakt z měsíčku lékařského, L-karnitin.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3.5
Produktová řada:
ROYAL CANIN VCN Neutered Adult Small dog
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Wskazania zdrowotne:
  • Kastrace
Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nadváha a/nebo po sterilizaci/kastraci
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Vepřové maso
Metabolická energie (%):
3275
Tuky (%):
11
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.